Dolar 32,3262
%0.23
Euro 35,0775
%-0.13
Altın 2.309,620
%1.41
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
SP ile BBP'nin ittifakı İzmir'de tatlı başladı

SP ile BBP'nin ittifakı İzmir'de tatlı başladı

7 Haziran seçimlerine ittifak listesiyle girecek olan Saadet Partisi ile Büyük Birlik Partisi'nin İzmir milletvekili adayları, üzerinde SP ile BBP amblemleri bulunan ve “Milli İttifak, Milli İktidar" yazılı pastayı birlikte keserek seçim startını verdi. SP ile BBP'nin ittifakı

  • Ege Postası
  • 18.04.2015 - 11:13
İZMİR- Saadet Partisi il başkanlığında düzenlenen 'Seçim Stratejileri' toplantısında bir araya gelen aday ve yetkililer, yapılacak çalışmaları değerlendirdi. Açılış konuşmasında seçimlerin önemine değinen SP İl Başkanı İsmail Öztürk, bütün gözlerin Türkiye'nin üzerinde olduğunu dile getirdi. BBP İl Başkanı İsmail Gider ise kurulan ittifakın milliliğini kendilerinin yakinen yaşadığını, milletin de buna şahit olacağını söyledi. İki doğru partinin birleşerek çok daha güçlü bir doğru oluşturduğunu vurgulayan Gider, “Elleri kire pisliğe bulaşmamış pırıl pırıl iki parti bir araya geldi. Bu harekette dualar var. Bizim adaylarımız milletimize öyle bir hizmet edecekler ki, herkese örnek olacaklar" dedi. 

Seçim stratejileri hakkında bilgi veren Saadet Partisi 2'nci Bölge 1'nci sıra milletvekili adayı Bayram Sakartepe, “İttifak kararı açıklandığından beri yüzlerce telefon aldım. Çünkü milletin istediği, beklediği bir ittifak olmuştur. Milletimiz ittifak etmiştir. Bu ittifak ile en az yüzde 15 oy alacağız. Matematiksel bir toplamdan çok daha fazla bir oy alacağız. Büyük bir sinerji oluşturduk. 8 Haziran sabahı tüm Türkiye'de seçim sürprizleri konuşulacak. Milli ittifak dalgası geliyor" dedi.

Konuşmaların ardından Saadet Partisi milletvekili adayı Bayram Sakartepe'ye kızı Zeynep tarafından çiçek verildi. SP İl Başkanı İsmail Öztürk ile BBP İl Başkanı İsmail Gider ise birlikte 'Milli İttifak' pastası keserek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.