Dolar 32,3690
%0.16
Euro 34,9608
%-0.3
Altın 2.325,360
%0.21
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Turhan Ödemiş Kütüphanesine üye oldu

Turhan Ödemiş Kütüphanesine üye oldu

AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı İbrahim Turhan Ödemiş ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı A.Mahmut Badem’i makamında ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 18.04.2015 - 10:24
Borsa İstanbul eski Başkanı ve Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan ekonomist İbrahim Turhan, Karşıyaka’da yetişmesinden dolayı ikinci bölgeden aday olmayı kendisinin istediğini belirtti.
Turhan; “Ödemiş, Küçükmenderes Havzası’ndaki beş ilçenin merkezi konumunda. Bizim için çok önemli. Bu bereketli topraklarda hizmet etmek, vatandaşımızın sorunlarına çözüm bulmak için çalışacağız. Her zaman yanınızda olacağız” dedi.
Belediye çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Badem; “Ödemişlerinin sizlerin desteğine çok ihtiyacı var. Tarım ve hayvancılıkla uğraşan bir kentte yaşıyoruz. Üreticimizin sorunlarıyla yakından ilgileneceğinize inanıyorum. Ayrıca bölgemizin ekonomisine büyük katkı sağlayacak olan Ödemiş Organize Sanayi Bölgesi’nin yeniden canlandırılması konusunda Bakanlığımızın büyük desteği var. Sizlerin katkılarınızla çalışmalarımız hız kazanarak, kent ekonomisine ve gelişimine büyük kazançlar sağlanacaktır” dedi.
 
İbrahim Turhan Ödemiş Kütüphanesine üye oldu
Belediye Hizmet binasında bulunan ilçe kütüphanesi ziyaret eden İbrahim Turhan, kütüphaneye üye oldu. Çocuklarla sohbet eden Turhan, kütüphane üyesi olarak bir yıl sonra en çok kitap okuyan öğrenciyi Ankara’da misafir edeceğini söyledi.
 
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.