Dolar 32,3076
%-0.54
Euro 34,6603
%-0.42
Altın 2.408,980
%-0.57
Bist-100 10.046,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP İzmir SİM'i açtı

MHP İzmir SİM'i açtı

Milliyetçi Hareket Partisi 2015 Genel seçim hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Torbalı’da bir SİM açan MHP İzmir il teşkilatı bölgede iddialı olduğunu yaptığı çalışmalarla ortaya koyuyor. MHP İzmir SİM'i açtı

  • Ege Postası
  • 18.04.2015 - 13:57
İZMİR- Birçok fonksiyonu içinde barındıran MHP Torbalı SİM’in açılışına 1. Bölge Adayı ve partinin önemli kozlarından Oktay Vural, Aslan Savaşan, Senem Kılıç, Selahattin Şahin, Halit Dalgıç, Lütfi Kılıç ve H. Gürkan Seçkiner katıldı. 1 Bölgenin diğer adayları ise saha çalışmaları dolayısıyla açılışa katılamadı.
 
Görkem ve Coşku
 
Seçim çalışmalarına Torbalı’dan başlayan Oktay Vural, “İzmir bilinçli seçmen yapısı olarak çok önemli bir şehir. İzmir’de elde edeceğimiz başarı bütün Türkiye’yi etkileyecek. Bu sebeple Tüm aday arkadaşlarımla ve teşkilatlarımızla birlikte bütün İzmir’de eş güdümlü, etki derecesi yüksek faaliyetler gerçekleştireceğiz. Görüldüğü gibi burada görkem ve coşku hat safhada, İzmir’in bize açtığı kucak hemşehrilerimize ve milletimize geleceğe güven ve hizmet ile doldurulacaktır.
 
Bizimle Yürü İzmir
 
Açılışa ev sahipliği yapan Torbalı ilçe teşkilatı üyesi ve Milletvekili adayı Halit Dalgıç ise yaptığı konuşmada; “Genel başkanımızın davetini bayraklaştırıp bizimle yürü Torbalı bizimle yürü İzmir diyerek yola çıktık. İnsanımızın sesini duyuyor,  umut ve beklentilerini çok iyi biliyoruz. Bunlara uygun politikalarımızla ve hizmet anlayışımızla İzmir’den zafer kazanacağız.” Dedi
 
Torbalı Sim Farkı
 
Çok fonksiyonlu bir Sim kurduklarını ifade eden MHP’nin Torbalı ilçe başkanı Yurdadoğ Mutlu şunları ifade etti; “ 300 metre kare alan sahip Torbalı SİM, bir merkez olmasının yanında onbeş personeliyle birlikte hem bilgi işlem koordinasyonu sağlayacak hem de ziyaretçilerine parti politikaları hakkında yüz yüze bilgi verecek donanımlara sahip ” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.