Dolar 32,2610
%0.06
Euro 34,7706
%0.27
Altın 2.393,420
%0.01
Bist-100 10.248,00
%-0.86

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sevgi Molva yola çıktı

Sevgi Molva yola çıktı

İzmir 2. bölge milletvekili aday adayı Mimar Sevgi Molva, dosyasını CHP Genel Merkezi'ne teslim etti. Sevgi Molva dosyasını teslim etti

  • Ege Postası
  • 23.02.2015 - 17:43
İZMİR - Ocak Ayı sonlarında milletvekili aday adaylığını açıklayan Mimar Sevgi Molva, başvuru dosyasını CHP Genel Merkezi'ne verdi. Kenti mimarca koruyarak geliştirmek ve kentsel dönüşümün sağlıklı uygulanması konusunda projeler oluşturan Molva, Izmir'in eğer engellenmezse Avrupa'nın dagözbebeği olmaya aday olduğunu söyledi. 
 
Yıllardır CHP'de siyaset yapan, Karşıyaka Belediye meclis üyeliğinin ardından CHP İzmir İl Yönetimi bünyesinde de Bilim ve Kültür Platformu'nda görev alan Sevgi Molva, aday adaylı ğı Ocak sonlarında kararını Karşıyaka İlçe Başkanlığı'nda düzenlediği toplantıyla açıkladı. Molva'ya, İlçe Başkanı Mustafa Özuslu ile çok sayıda kadın da destek verdi.
 
Mimar Sevgi Molva, hükümetin politikaları nedeniyle Türkiye'nin ekonomik ve sosyal alanlarda zor bir dönemden geçtiğini, kadına yönelik şiddetin artığını, kadın-erkek eşitliğininin de geriye götürülmeye çalışıldığını belirterek, ülke ve kent sorunlarına çözüm üretmek için milletvekili aday adayı olduğunu söyledi. Başvuru dosyasını Genel Merkez'e teslim eden Molva, kenti mimarca koruyarak geliştirmek ve kentsel dönüşümün sağlıklı uygulanması konusunda projeler oluşturduğunu vurgularken, "İzmir eger engellenmezse Avrupa'nın gözbebeği olmaya aday" dedi. Molva, “Mimarca, kadınca, çalışkanca elimden geleni yapacağım. İzmir’in sesini Meclis’te çok güzel şekilde duyururuz" diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.