Dolar 32,4082
%0.15
Euro 34,7881
%-0.01
Altın 2.400,560
%0.16
Bist-100 10.209,00
%1.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şengül’den çok sert gönderme!

Şengül’den çok sert gönderme!

AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, AK Parti’den istifa eden İzmir Bağımsız Milletvekilleri Erdal Kalkan ve Ertuğrul Günay’ı çok sert sözlerle eleştirdi. Şengül, “Kalkan düne kadar, ‘ben arkadaşlarımla çöplükteyken Başbakan bizi oradan çıkartıp değer verdi’ diyordu. Demek ki çöpe değerinden fazla önem vermemek gerekiyormuş. Kalkan’a acıyorum. Başbakanımıza en büyük nankörlüğü onlar yapmışlardır” dedi.

  • Ege Postası
  • 15.04.2014 - 17:45
ONUR ÇAKIR (HABER MERKEZİ) – AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül’le, 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonundan sonra AK Parti ile yollarını ayıran Kültür ve Turizm eski Bakanı Ertuğrul Günay’la, İzmir Bağımsız Milletvekili Erdal Kalkan arasında söz düellosu yaşanıyor.

KISA PANTOLON GÖNDERMESİ
AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, partisinden istifa eden Kenan Çakar’la ilgili, “Neden meclis üyeliğinden istifa etmiyorsun. Mamak için mi istifa ettin. O zaman Ertuğrul Günay’dan ne farkın var'” sözlerine AK Parti eski Milletvekili Erdal Kalkan’dan tepki geldi. Kalkan, Şengül’e, “O arkadaş kısa pantolonla gezerken Ertuğrul Günay, 1977’de bu ülkede milletvekiliydi. Kendisi onuru ile görev yapmış bir siyaset adamıdır. Onun haddine düşmez. Bizim tartışmamız İzmir’deki vekillerle değil onların iş verini olan Recep Tayyip Erdoğan iledir” diyerek sert çıktı. Günay ise, “O sözleri söyleyeni muhattap almıyorum” dedi.

ÇÖPLÜKTEN ÇIKTIM DİYORDUN NE OLDU'
Şengül, eski partilileri Kalkan ve Günay’ı çok sert eleştirdi. Şengül, “Sayın Kalkan ne çabuk unuttu. Bize düne kadar, Sayın Başbakanı öve öve bitiremeyip ‘ben arkadaşlarımla çöplükteyken Başbakan bizi çöplükten çıkartıp değer verdi’ diyordu. Demek ki çöpe değerinden fazla önem vermemek gerekiyormuş. Bu kendi söylemi. Ben demiyorum. ‘bizi çöplükten çıkartıp bize değer kattı. Adam yerine koydu. Arkadaşlarımızla biz siyasi mevta idik’. Diyordu. Size değer verildi. Adam yerine kondunuz. Siyasete kazandırdı. Siz bu değeri hak etmiyorsunuz. İnsana haddinden fazla değer vermemek gerekiyor. Bu sözün tipik örneğidir bunlar” dedi.  

KALKAN’A ACIYORUM
Şengül, “Sayın Erdal Kalkan’a acıyorum. O artık miladını doldurmuş. Onlar geçmişte kalmış. Uzun yıllar siyaset yapmak, eski siyasetçi olmak insana anlam ve değer kazandırmaz. İnsana ilkeli, dik duruşlu söylemleri ve yaptıklarıyla çatışmayan siyasetçiler önemlidir” diye konuştu.

GÜNAY’IN EGOSU TAVAN YAPMIŞ
Şengül, Günay’ın kendisine çok değer verdiğini ve egosunun tavan yaptığını iddia etti. Şengül, “Halkımız onun ne olduğunu çok iyi biliyor. Haksızlıklara karşı duruşunu bakanken neden dile getirmed? Bakanlıktan alındıktan sonra mı aklına geld? İnsanların saf yerine koymasın. Kimin samimi olup olmadığını insanlar anlıyor. Günay ve Kalkan samimiyet testinden kalmışlardır. Başbakana en büyük nankörlüğü onlar yapmışlardır. Kendilerine güveniyorlarsa çıksınlar istedikleri yerden bağımsız aday olsunlar. Bakalım seçilebiliyorlar mı'
Belli bir yaştan sonra insanlar ilgiyi kendilerine çekmek için uğraş verirler.
Ertuğrul Günay’dan bu saatten sonra kitleleri ardından sürükleyecek bir lider, bir siyasetçi olmaz. Olsa olsa Twitter kuşu olur. Twitter’da yazıp çizip AK Parti karşıtlarına şirin gözükme çabalarına devam etsin. Ama boşuna uğraşmasınlar” dedi.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.