Dolar 32,3608
%0.01
Euro 34,7802
%-0.03
Altın 2.398,590
%0.07
Bist-100 10.209,00
%1.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili eski ilçe başkanı Duru’dan şok iddia

AK Partili eski ilçe başkanı Duru’dan şok iddia

AK Parti Balçova eski İlçe Başkanı ve yerel seçim öncesi partisinden Balçova Belediye Başkan aday adayı olan Oktay Duru, twitter hesabından AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Fırat Aytekin ve AK Parti Balçova İlçe Başkanı Temel Yıldırım’ı yine bombaladı. Duru, “Ali Aşlık’ın göreve getirdiği Temel Yıldırımla,Fırat Aytekin meclis üyeliklerini parayla yazsın sonra @aliaslikk gözünün yaşına bakmayız der. Fırat Aytekin beni mahkemeye vermiş. Çok sevindim. Şimdi Aytekinler’in aldığı tüm ihaleleri açıklayacağım” dedi.

  • Ege Postası
  • 15.04.2014 - 16:51
ONUR ÇAKIR (HABER SERVİSİ) - AK Parti İzmir Teşkilatı’nda Gaziemir eski İlçe Başkanı Sabır Telingün, Seferihisar İlçe Başkanı Ümit Cingöz’den sonra, Balçova eski İlçe Başkanı Oktay Duru da sessizliğini Egepostası aracılığı ile bozmuştu. Uzun süre ilçe başkanlığı yapan, son yerel seçimlerde AK Parti’den Balçova Belediye Başkan aday adayı olan ancak aday gösterilmeyen Oktay Duru, geçtiğimiz cumartesi günü twitter adresinden AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Fırat Aytekin ve AK Parti Balçova İlçe Başkanı Temel Yıldırım’ı eleştirmişti. Duru, “Seçim zamanı kıyım başladı. Dün akşam gençlik kolları başkanı zorla istifa ettirildi. Kadın kolları başkanın düzenlenen toplantılardan haberi yok. Teşkilatı paramparça ettiler. 12 yıldır partideyim. 5 yıl ilçe başkanlığı yaptım. Son 3 gün kala adayı değiştirdiler. Aday yapılan arkadaş İzmir’de bile oturmuyor. Apar topar aday buldular. En düşük oyumuzu aldı. 17 yaşından beri Balçova’ya gelmeyen birini aday yaptılar. Meclis üyelerine bir bakın, partiyle alakası olan var m? Teşkilattan yazılan isim 11. sırada. Teşkilattan bir kişi yok. İlk defa 4 tane meclis üyemizin 3 tanesi üniversite mezunu yok. Temel Bey’in ilçe başkanı olması istememiştim. Fırat Aytekin getirdi. Devletten ihale alanların siyasette yer alması çok yanlış. Hem kamu ihalesi alacaksınız hem iktidar partisinde görev alacaksınız.  Benim gibi düşünenlerin yanlarında istemediler. Bu benim düşüncem. Doğrudur, yanlıştır. Ticarette, siyaseti karıştırmayalım” demişti.

ŞOK İDDİA
Duru, bugün twitter hesabından sert eleştirilerde bulunup, ilginç bir iddiayı gündeme getirdi. AK Partili, şunları yazdı:
“Ali Aşlık’ın göreve getirdiği Temel Yıldırımla, Fırat Aytekin meclis üyeliklerini parayla yazsın sonra @aliaslikk ‘gözünün yaşına bakmayız’ der. Fırat Aytekin beni mahkemeye vermiş:)) Çok sevindim. Şimdi Aytekinler’in aldığı tüm ihaleleri açıklayacağım. Madem mahkemeye vermiş, bu böyle gitmez artık. Şimdi İzmir’de il başkanı varsa Fırat’ı, Temel’i, beni disipline verin. Herkes herkesi tanısın. Fırat, Temel, ben söylüyorum google’a karayolları ihaleleri Fırat Aytekin yazın aldığı ihalelerin TBMM’deki soru önergelerine kadar var. Fırat Aytekin çıkıp Oktay Durunun söylediği gibi devlet ve kamu ihalesi almadık deyin. Diyemesin”  


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.