Dolar 32,4021
%0.13
Euro 34,8022
%0.03
Altın 2.397,420
%0.03
Bist-100 10.209,00
%1.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sağlıklı ürünler Fuar İzmir’de buluşuyor

Sağlıklı ürünler Fuar İzmir’de buluşuyor

Organik sektörünün İzmir’deki altıncı, zeytin ve zeytinyağı sektörünün İzmir’deki beşinci buluşması 16 Nisan’da başlıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından organize edilen Ekoloji İzmir – 6. İzmir Organik Ürünler Fuarı ile Olivtech – 5. Zeytin, Zeytinyağı Teknolojileri Fuarı, Fuar İzmir’de düzenlenecek. 19 Nisan Pazar günü sona erecek fuarlar; yerli ve yabancı pek çok katılımcı ve ziyaretçiyi bir araya getirecek. Sağlıklı ürünler Fuar İzmir’de buluşuyor

  • Ege Postası
  • 14.04.2015 - 11:16
İZMİR - Ekoloji İzmir fuarı kapsamında “Türkiye’de Organik Tıbbi Aromatik Bitkiler Uluslararası Kalite Sempozyumu” gerçekleştirilecek. Ekolojik Tarım Organizasyonu Derneği, Organik Tarım Araştırma Enstitüsü ve Organik Doğadan Toplama Sivil Toplum Kuruluşu işbirliğinde organize edilecek uluslararası organik sempozyum sektöre ışık tutacak.


 
17-18 Nisan 2015 tarihlerinde Fuar İzmir’in D holünde düzenlenecek sempozyumun konu başlıkları; ‘Organik Tıbbi ve Aromatik Bitkilerin Değer Zincirlerinin Oluşturulması’, ‘Kalite Risklerinin İzlenmesi’, ‘Türkiye’de Organik Tıbbi ve Aromatik Bitkilerin Önemi’, ‘Tıbbi ve Aromatik Bitkilerin Doğadan Toplanması’, ‘Tıbbi ve Aromatik Bitkilerin Başarılı Şekilde Pazarlanması’ olacak. Organik ürünlerin önemine dikkat çekecek sempozyum, konunun uzmanı pek çok ismi bir araya getirecek.


 
Yenilikler Şaşırtacak
Bu yıl Ekoloji İzmir fuarı, yenilikleriyle katılımcı ve ziyaretçilerini şaşırtacak. Sadece organik sertifikalı ürünlerin yer aldığı Ekoloji İzmir’de, fuardaki tüm organik ürünlerin bir arada olacağı ‘Demo Dükkan’ kurulacak. Fuar süresince açık kalacak demo dükkanda, katılımcıların ürünleri sergilenecek. 

İlk kez yapılacak olan bir başka uygulama ise ‘Organik Restoran’ olacak. Ev yemekleri dahil birçok organik yemeğin yer alacağı restoran fuar süresince D holünde açık olacak. Geçtiğimiz yıllarda düzenlenen ‘Organik Pazar’ ise bu yıl özel bir alanda oluşturuluyor.



Olivtech’te Zeytincilik Paneli
Olivtech fuarına paralel olarak Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi işbirliğinde düzenlenecek panellerle sektör masaya yatırılacak. 16 – 17 Nisan 2015 tarihlerinde Fuar İzmir’in A holü seminer salonunda organize edilecek panellerin konu başlıkları; ‘Zeytin ve Zeytinyağında Değer Zinciri ve Ekonomisi’ ve ‘Zeytin – Zeytinyağı Sağlık ve Nefaset’ olacak.
 
Tadım da yapılacak
18 Nisan Cumartesi günü UZZK-IOC Akredite Zeytinyağı Tadım Jürisi Lideri Ümmühan Tibet ve IOC Kimya ve Standardizasyon Bölüm Şefi Mercedes Fernandez Albaladejo’nun katılımıyla
Zeytinyağı Tadımı Workshop gerçekleştirilecek.


 
Fidandan dağıtıma, makinadan inovasyon teknolojilerine zeytin ve zeytinyağı üretim zincirindeki tüm firmaların da katılımcı olduğu, yerli ve yabancı alıcılarla bir araya geleceği Olivtech, önemli iş bağlantıları yapmak için katılımcılarına fırsatlar sunacak.
 
Profesyonel ziyaretçiye yönelik olarak organize edilen Ekoloji İzmir Fuar İzmir’in D holünde, Olivtech ise C holünde gerçekleştirilecek. Her bir fuarın diğer ziyaretçiler için giriş ücreti 16-17 Nisan’da 25 TL, 18-19 Nisan’da ise 5 TL olacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.