Dolar 32,4522
%-0.11
Euro 34,7352
%-0.68
Altın 2.436,040
%-0.01
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Polisten pizzacı kılığında şok baskın

Polisten pizzacı kılığında şok baskın

İzmir’in Karşıyaka İlçesi’ndeki bir eve yapılan baskında, kumar oynadıkları belirlenen 12 kişi gözaltına alındı. Polisin, apartman önünde bekleyen kişilerin, içeride kumar oynayanlara haber vermesini önlemek için binaya pizzacı gibi girdiği öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 31.07.2013 - 11:03
İZMİR- İzmir Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Bostanlı Semti 1793 Sokak 11 numaradaki dairede kumar oynandığı ihbarını alınca harekete geçti. Adrese giden ekipler, apartman girişinde iki kişinin beklediğini, lüks araçlarla gelenleri karşılayıp kumar oynanan daireye götürdüklerini saptadı. Dairede kumar oynanıp oynanmadığını belirlemek isteyen ekipler, ilginç bir yönteme başvurdu. Polislerden birisi, apartman önünde bekleyen kişilerin, içeride kumar oynayanlara haber vermesini önlemek için binaya pizzacı gibi girdi. Kapıdakilere içeriden pizza sipariş edildiğini söyleyen polis memuru, içeri sızdıktan sonra birinci kattaki evin önünde kıyafetlerini çıkardı. Kapıyı çalan polis memuru, kendisini karşılayanlara kumar oynamak için geldiğini söyleyerek eve girdi.



MESAJLA HABER VERDİ

Evin içinde çok sayıda kişinin bir masa etrafında yüksek meblağlı Teksas pokeri oynadıklarını gören polis memuru, cep telefonundan, dışarıda önlem alan arkadaşlarına, kumar oynandığını belirtmek için “Bingo” yazılı mesaj çekti. Harekete geçen ekipler, yaptıkları baskınla, dışarıdaki iki kişi, kumar oynattıkları belirlenen T.S. ve A.S.’nin de aralarında bulunduğu 12 zanlıyı yakalayıp gözaltına aldı. Baskında, çok sayıda pul ve iskambil kağıdına da el konuldu. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.