Dolar 32,4909
%-0.15
Euro 34,9626
%0.38
Altın 2.430,820
%0.32
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karaosmanoğlu 'bir dönem daha varım' dedi

Karaosmanoğlu 'bir dönem daha varım' dedi

3 dönemdir Urla Belediye Başkanlığı görevini başarıyla yürüten Selçuk Karaosmanoğlu, aday adaylığı başvurusu yaparak 4’üncü kez göreve talip oldu.

  • Ege Postası
  • 31.07.2013 - 09:41
 İZMİR - Karaosmanoğlu, MYK’nın başvuru süresini 2 Eylül’e kadar uzatmasına rağmen, Urla CHP İlçe Teşkilatı’na belediye başkan aday adaylığı başvurusunu yaptı. “Bir dönem daha varım” diyen Karaosmanoğlu, meclis üyeliği aday adaylığı başvurusu yapan ekibin ziyaretini makamında kabul etti. İçlerinde Kemal Ocak, İbrahim Temiztepe, Süreyya Öztürk, Mehmet Güntürkün, İhsan Bükülmez, Hakan Benizlioğlu, Aysın Padur, Talat Kutlukaya, Bayram Anu, Mehmet Uysal, Ahmet Bilgehan’ın da bulunduğu aday adaylarıyla görüşen Başkan Karaosmanoğlu konuşmasında “Birlik ve beraberlik içinde, yine güçlü bir ekiple Urla için daha güzel ve sağlam hizmetler sunacağız. Güvenimin sonsuz olduğu aday adayı arkadaşların hepsinin son derece yetenekli, bilinçli ve Urla’ya faydalı olabilecek insanlar olmasından dolayı mutluluk duyuyorum.” sözlerine yer verdi.

Bir dönem daha Urlalılara hizmet etmek istediğini dile getiren Selçuk Karaosmanoğlu, İzmir’in en gözde parçası olan yarımadanın uzun bir tarihi geçmişi olduğunu ve hata kabul etmeyecek acemiliklere yer olmayan, başarılı çalışmalara ihtiyacı olduğunu sözlerine ekledi.

“Bugüne kadar oluşturduğumuz çalışmaların netice verecek ve arzu edilen noktaya ulaşacak kısmı önümüzdeki dönem içinde gerçekleşecek projelerin tamamlanmasıyla mümkündür.” diyen başkan Karaosmanoğlu konuşmasını “Bugüne kadar başladığımız hiçbir işi yarım bırakmadık. Yerel yönetim konusunda da bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz çalışmaları halkımızın sağlık, huzur ve refah içerisinde yaşamasına yönelik neticelendirmeye çalıştık. Halkımız ve partimiz tarafından görevlendirildiğimiz takdirde daha sağlıklı bir kent oluşturma projelerimize devam edeceğiz. Her şey güzel Urla’mızın, güzel insanlarının refah ve mutluluğu içindir.” sözleriyle bitirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.