Dolar 32,4837
%0.32
Euro 34,6899
%0.3
Altın 2.407,620
%1.15
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Murat Koç'un hacı yemeği İzmirlileri buluşturdu

Murat Koç'un hacı yemeği İzmirlileri buluşturdu

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir Milletvekili ve Milletvekili Adayı Murat Koç sahibi olduğu Ege Ulaşım firmasında Hacı yemeği düzenledi. Mevlid-i Şerif programınında düzenlendiği 500 kişilik yemeğe MHP İl Başkanı Necat Karataş, İzmir Milletvekili Aslan Savaşan, Milletvekili Adayları, İlçe Başkanları, teşkilat başkanları, partililer, iş dünyasından birçok ismin yanı sıra Ege Ulaşım çalışanları katıldı.

  • Ege Postası
  • 05.10.2015 - 14:47
MHP Milletvekili ve adayı Murat Koç hac vazifesini yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, “Bugün bu gönül sofrasında gönül dostlarıyla bir araya gelmiş bulunmaktayız. Nne mutlu ki hac vazifemi yerine getirdim. Allah herkese nasip etsin. Hacı yemeğine teşrif eden herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

“Hizmet için yola çıktım”
Koç yaklaşan 1 Kasım seçimlerini de değerlendirdi. Millete hizmet için yola çıktığını ifade eden 2 bucuk ayda bunu ispatladığını söyledi. Koç şunları söyledi, “Seçimlere çok az bir süre kaldı. Ben millete hizmet etmek için yola çıktım. 2 buçuk aylık sürede bunu gösterdiğimi düşünüyorum. Her zaman şunu söylüyorum, ben vekaletin bilincindeyim. Halk bize çalışalım diye vekalet veriyor. 2 buçuk ayda 2 proje ile bunu ispatladım.



“İzmir'in gasp edilen haklarını geri getireceğim”
İzmir halkı vekaletini vermeye devam ederse bende bu can bu vücutta bulunduğu sürece bu şehre hizmet edeceğim. Ne engel çıkarsa çıksın, engelleri yara yara hizmet edeceğim. İzmir halkının yıllardır kendisi için çalışacak bir milletvekiline ihtiyacı var. O milletvekili ben olacağım. Desteklerini bekliyorum. Eğer milletvekili seçilirsem İzmir'in gasp edilmiş bütün haklarını geri getireceğim.”


“Halkımız vekalet verirse hizmete devam edeceğiz”
1 Kasım seçimlerinde MHP'nin oylarını artırcağını savunan Koç, “Biz İzmir’de hem oyumuzu hem de milletvekili sayımızı artıracağız. Ülke yöneticilerinin günlük oy hesapları için Devlet Bey’in yıllar önce söylediği şeyleri görmediklerini günlük ziyaretlerimizde halkımızın kendisi bize söylüyor. Tüm insanlarımız ülkenin nereye götürülmek istediğini, Büyük Ortadoğu Projesi’nin bizi nelere sürükleyeceğini iyi tartması lazım. Şu sokaktaki Suriyeliler cenabı Allah’ın bize gösterdiği en büyük derstir. Suriyelilerin dün evleri vardı, işyerleri vardı, arabaları vardı, sosyal güvenceleri vardı ama bugün dünyanın dört bir yanında sokaklarda yatıyorlar. Halkımızın bu gerçekleri görerek daha sağduyulu bir vaziyette, daha iyi değerlendirici vaziyette, siyasi parti görüşlerini bir tarafa bırakarak milletimizin geleceği doğrultusunda  bu seçimlerde bize destek vereceklerine inanıyorum” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.