Dolar 32,2158
%-0.14
Euro 35,0535
%0.2
Altın 2.471,600
%1.03
Bist-100 10.159,00
%-0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sürekli: 'Biz hizmet için varız'

Sürekli: 'Biz hizmet için varız'

AK Parti İzmir Milletvekili adayı Kerem Ali Sürekli, Torbalı, Bayındır, Ödemiş, Kiraz karayolu çalışmalarının olduğu bölgeye ziyarette bulundu. Çalışmayı yerinde inceleyen Sürekli “. Sayın Binali Yıldırım’ın koordine ettiği bu projeyi bizlerde yakından takip ediyor, ilgileniyoruz. Her zaman dediğimiz bir şey var; biz hizmet etmek için varız” dedi.

  • Ege Postası
  • 05.10.2015 - 11:59
Ödemiş ilçe ziyaretinde bulunan AK Parti İzmir 2.bölge Milletvekili adayı Kerem Ali Sürekli, Torbalı, Bayındır, Ödemiş, Kiraz karayolu çalışmalarını yerinde inceledi. Proje başında bulunan yetkililerle görüşen Sürekli “Bu bölgeyi çok iyi biliyorum ve burası için gerçekten çok önemli bir proje gerçekleşiyor. Sayın Binali Yıldırım’ın koordine ettiği bu projeyi bizlerde yakından takip ediyor, ilgileniyoruz. Bizlerin yapabileceği ne varsa her konuda sonuna kadar desteğimiz sizlerle… Burada gerek esnaf gerek bölge halkı gerekse mağdur olduklarını sürekli söylüyorlardı. Ancak şimdi görüyorum ki başta bölge halkı olmak üzere kamu çerçevesinde herkes bu projeden oldukça memnun. Her zaman dediğimiz bir şey var; biz hizmet etmek için varız. Sorunlara çözüm üretmek için gerekli tüm araştırmalar dahilinde işimizi profesyonel olarak yürütüyoruz. Yeni seçim dönemine doğru gittiğimiz şu günlerde inanıyorum ki halkımız kararını verecek ve ülkemiz daha parlak bir geleceğe doğru adım atacaktır” dedi.



ŞEFFAF BİR YÖNETİM ŞEKLİNİ BENİMSİYORUZ
Ödemiş ilçe ziyaretinde tek tek köyleri gezen ve sık sık vatandaşın taleplerini not alan Sürekli “ 13 yıldır AK Parti olarak nasıl ki başarımıza yenilerini ekliyorsak aynı alt yapıda ilerlemeye devam edeceğiz. Her zaman olduğu gibi bizim için önemli olan menfaat gözetmeksizin şeffaf bir yönetim şekli sürecinde ülkemizi daha ileriye götürmektir. Bizler heyecanımızdan ve inancımızdan bir şey kaybetmedik. Önümüzde kısa bir süre var. İzmir’in potansiyel gücünün farkındayız. Bu gücü ortaya çıkarmak için gerekli alt yapıyı hazırlayacak bunun için projelerimizi hayata geçireceğiz. İzmir’deki iş sahalarını arttıracak, gençlerimize yeni olanaklar sağlayacağız.  ” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.