Dolar 32,1956
%0.13
Euro 34,9947
%0.08
Altın 2.501,480
%-0.06
Bist-100 10.895,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
O başkandan sürpriz çıkış: Afiş bile asarım…

O başkandan sürpriz çıkış: Afiş bile asarım…

CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter İl eski başkanlarıyla buluştu. 3 saat süren toplantıda eski başkanların önerilerini dinledi. Toplantıda sürpriz çıkış son dönemde muhalif tavırlarıyla dikkat çeken Kemal Karataş’tan gelirken; Karataş’ın 1 Kasım sürecinde görev talep ettiği öğrenildi. O başkandan sürpriz çıkış: Afiş bile asarım…

  • Ege Postası
  • 05.10.2015 - 13:19
SERCAN AVCI/ HABER SERVİSİ- CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter İl eski başkanlarıyla toplantı yaptı. Fuar Anemon Otel’de gerçekleşen toplantı yaklaşık 3 saat sürdü. Serter'in başkanlığında yapılan toplantıda, eski il başkanlarına yapılan çalışmalar hakkında bilgi aktarılırken, yaklaşan seçimler öncesi fikir ve önerileri alındı. Toplantıya İl Sekreteri Osman Peri ile birlikte  CHP İzmir İl eski Başkanlarından Sedat Akman, Ekrem Bulgun, Ali Rıza Bodur, Hilmi Değirmenci,Feridun Gökhan, Bülent Baratalı, Alaattin Yüksel, Kemal Karataş, Tacettin Bayır ve Ali Engin'in katıldı.

"Kocaoğlu’nu hedef alan Delican’a Serter kontrası: 'Ona kitap hediye edeceğim'" Haber için tıklayınız...



"Aliağa'da eylem yapan işçilere CHP'den destek" Haber için tıklayınız...


İl eski başkanlarının toplantıda 7 Haziran sürecinde gidilmeyen köylerden seçim çalışmalarına başlanılması, ilçelerde ise eski başkan, eski milletvekili ve eski yöneticilerden faydalanılması, HDP'ye giden oyların geri alınmas, ayrıca yeni seçmenlerin tespit edilip ulaşılması ve STK ziyaretlerine ağırlık verilmesi önerilerini getirdikleri öğrenildi. 



KARATAŞ'TAN SÜRPRİZ ÇIKIŞ
Toplantı da sürpriz çıkış son dönemde parti içi muhalif tavrıyla dikkat çeken Kemal Karataş’tan geldi. Karataş’ın İl Başkanı Bedri Serter’den görev talep ettiği ve “ben afişte asarım, broşür de dağıtırım” dediği öğrenildi.

SEÇİM TAKİP GRUBU OLUŞTURDUK
Serter'in toplantıda " İl Yönetim Kurulumuzda bir Seçim Takip Gurubu oluşturduk. Bu gurubun başında il başkan yardımcılarımız bulunuyor. Benimde bilgim dahilinde sizlerle onlar iletişime geçecek ve sizleri de çalışmalarımıza dahil edecekler. Yaptığımız analizler ve incelemeler, İzmir'de bizden ödünç olarak dağılan oyları geri almayı başardığımızda her iki bölgede de en az birere fazla milletvekili çıkartabiliyoruz. Ama hedefimizi daha da yukarıya koyduk ve bu yönde çalışıyoruz.Sizlerin tecrübesi ve gücüyle eminim ki koyduğumuz hedeflere biraz daha yaklaşacağız. Benden ne isterseniz, nerde çalışmayı dilerseniz kabulümdür" dediği öğrenildi.


Öte yandan İl Başkanı Bedri Serter’in Salı günü eski milletvekilleriyle toplantı yapacağı bildirildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.