Dolar 32,3679
%-0.35
Euro 34,7063
%-0.29
Altın 2.396,070
%-1.1
Bist-100 10.164,00
%1.18

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Muğla'da Gaziler Günü kutlandı

Muğla'da Gaziler Günü kutlandı

Muğla'da 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla tören düzenlendi. Cumhuriyet Meydanı'ndaki törene Milletvekili Nurettin Demir, Vali Mustafa Hakan Güvençer, Belediye Başkanı Osman Gürün, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Akbaş, İl Emniyet Müdürü...

  • Ege Postası
  • 19.09.2013 - 14:59
Muğla'da 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla tören düzenlendi. Cumhuriyet Meydanı'ndaki törene Milletvekili Nurettin Demir, Vali Mustafa Hakan Güvençer, Belediye Başkanı Osman Gürün, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Akbaş, İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Halil Çelik, Muğla Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İl Temsilcisi Sezai Kanlıyer, kamu kurum ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, şehit aileleri, gaziler ve yakınları katıldı.

Dernek Temsilcisi Kanlıyar, günün anlam ve önemini belirten konuşmasında şunları söyledi: "Ülkemizin bağımsızlığı, bütünlüğü, cumhuriyetimiz ve diğer kutsal değerlerimiz uğruna canlarını hiçe sayarak ölüme koşarak şehit olan, yaralanarak gazilik mertebesine ulaşan şehit yakınlarımızı ve gazilerimizi minnet ve saygıyla selamlıyorum. Şehitlik ve gazilik unvanları vatan, millet, bayrak, namus, vazife ve diğer kutsal değerler uğruna, hiçbir şahsi ve maddi menfaat beklentisine girmeden inançla, hayatla, kanla ve canla elde edildiği içindir ki herhangi bir unvan ve rütbeyle mukayese edilemez, değeri maddiyatla ölçülemez. Şehit nurlanmış, gazi onurlanmış askerdir."

Törenin ardından Vali Güvençer, şehit ve gazi yakınlarına Muğla Öğretmenevi'nde öğle yemeği verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.