Dolar 32,3689
%-0.35
Euro 34,7001
%-0.3
Altın 2.390,250
%-1.34
Bist-100 10.169,00
%1.22

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakan Şahin ve Bakan Yılmaz Bingöl'e geldi

Bakan Şahin ve Bakan Yılmaz Bingöl'e geldi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ve Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Anadolujet'in başlatmış olduğu Ankara-Bingöl seferi ile Bingöl'e geldi.     Ankara'dan direk Bingöl'e gelen uçak, itfaiye araçlarının yapmış...

  • Ege Postası
  • 19.09.2013 - 14:45
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ve Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Anadolujet'in başlatmış olduğu Ankara-Bingöl seferi ile Bingöl'e geldi.

    Ankara'dan direk Bingöl'e gelen uçak, itfaiye araçlarının yapmış olduğu su gösterisi eşliğinde Bingöl Havalimanı'na iniş yaptı. Uçaktan inen bakanları, Bingöllü çocuklar ve çok sayıda vatandaş karşıladı. Bakanlarla hatıra fotoğrafı çektiren çocuklara daha sonra Anadolujet yetkilileri hediye verdi.

    Bakanlara da Anadolujet logolu maket uçak hediye eden yetkililer haftada 3 gün karşılıklı olarak Ankara-Bingöl seferi yapılacağı bilgisini verdi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ve Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ise Bingöl'e hayırlı olmasını diledi. Bakanları karşılamak için halay gösterisi yapan ekibe daha sonra bakanlarda katılarak eşlik etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.