Dolar 32,5531
%0.21
Euro 34,9396
%-0.09
Altın 2.443,410
%0.3
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP'nin 9 belediye başkan adayı belli oldu

MHP'nin 9 belediye başkan adayı belli oldu

MHP'nin İzmir'de Aliağa, Bergama, Urla ve Torbalı'dan sonra Kınık, Dikili, Foça, Konak ve Ödemiş'te belediye başkan adayları belli oldu.

  • Ege Postası
  • 03.11.2013 - 11:29
İZMİR- MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, "İzmirlilerin tanıdığı, sevdiği isimlerle yola çıktık" dedi. Yeni Asır'dan Onur Çakır'ın haberine göre İzmir'de CHP ve AK Parti büyükşehir ve ilçe belediye başkan aday adayı arayışlarını sürdürürken, MHP 9 ilçede adayını belirledi. MHP Torbalı'da İlçe Başkanı Yurdadog Mutlu'yu, Bergama'da İlçe Başkanı Özkan Karabüken'i, Urla'da ise İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Akgün'ü, Aliağa'da ise Serkan Acar'ı belediye başkan adayı olarak açıklamıştı.

Bahçeli tanıttı
Bahçeli, dün Türkiye genelindeki bazı belediye başkan adayları kamuoyuna tanıttı. Kınık'ta Rıza Dönmez, Dikili'de Halis Devecioğlu, Foça'da Serdar Mersin, Konak'ta Adil Özyiğit, Ödemiş'te ise Mehmet Yılmazer partinin belediye başkan adayı oldu. MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, ay sonuna doğru 10'a yakın daha adayı kamuoyuna açıklayacaklarını söyledi. Karataş, adaylarının mevcut belediye başkanlarından daha iyi olduğunu öne sürerek, "Adaylarımız mevcut belediye başkanlarıyla karşılaştırıldığında bizim adaylarımızın daha çok itibar göreceğini şimdiden söyleyebilirim. Bu insanların iş başında olduğu zaman kenti daha iyi yöneteceğine eminim. Adayları belirlemek adına birebir görüşmeler yaptım. Geniş çaplı bir araştırma içerisine girdik. Vatandaşlarla konuştuk. Eş dost mantığı ile hareket etmiyoruz. İşin içine duygularımızı katmıyoruz. Seçildiği zaman samimiyetle çalışacak kişiler arıyoruz. Arkadaşlarımızın birilerini yok dediği MHP'nin var olduğunu gösterecek çalışmalar yapması gerekiyor. İddialı olmamız için yerel yönetimlerde görev almamız gerekiyor" dedi. (Yeni Asır) 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.