Dolar 32,5137
%-0.08
Euro 34,9473
%0.34
Altın 2.435,870
%0.52
Bist-100 9.794,00
%0.74

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Karabaği Amasya'ya gitti

Başkan Karabaği Amasya'ya gitti

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Bayraklı Amasyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği'nin daveti üzerine Amasya'ya gitti. Başkan Karabağ ve eşi Bahriye Karabağ, belediyeler arası ilişkilerin kuvvetlendirilmesi amacıyla çeşitli ziyaretler ve temaslarda bulunarak, tarihi ve turistik yerleri gezdi.

  • Ege Postası
  • 03.11.2013 - 11:16
İZMİR - Bayraklı Amasyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği'nin daveti üzerine Amasya'ya eşi Bahriye Karabağ ile birlikte giden Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ doğal güzelliklere hayran kaldı. Başkan Karabağ'ı Kayadüzü belde belediye başkanı Bahtiyar Çil karşıladı. Daha sonra Karabağ ve beraberindeki heyet CHP Amasya il başkanı Hüseyin Duran'ı da makamında ziyaret etti. Borabay Belediye Başkanı Hamza Döner ile Borabay gölünde bir araya gelen Karabağ, doğası, havası ve misafirperver halkın sıcak tavırları karşısında memnuniyetini ifade ederek, bulunduğu yerlerde sık sık hatıra fotoğrafları da çektirdi. Başkan Karabağ, "Amasyalıların yurtseverliği, ülkesine, Atatürk ve Cumhuriyet'e olan bağlılığı tartışılmaz. Zaten kente iner inmez bunu görüyorsunuz. Burada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum" dedi.

Ziyaretlerle ilişkilerimiz güçlenecek

Farklı illerdeki belediye başkanlarının yardımlaşmaya ve desteğe ihtiyacı olduğunu, bu kapsamda ilişkilerin ziyaretlerle güçlendiğini vurgulayan Karabağ, "Bayraklı, içinde barındırdığı farklı bölgelerden insanlarıyla aslında küçük bir Türkiye mozaiği. İlçemizde yaşan bir çok Amasyalı var. Dolayısıyla ben bu mozaiğin beldiye başkanıyım ve bununla gurur duyuyorum. Herkese eşit yaklaşarak, kimseyi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden çalışmalarımızı olabildiğince kimseyi incitmeden yapmaya çalışıyoruz. Çünkü bizim sosyal demokratlık anlayışımız gereği, herkese eşit mesafede yaklaşıyoruz. Bu bakımdan ilişkilerimizin güçlendirilmesi için de elimizden geldiğince davetleri geri çevirmemeye çalışıyoruz. Bugün Bayraklı Amasyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği'nin daveti üzerine burada bulunmaktan, ilçe belediyemizi, ilçe örgütümüzü ziyaret etmekten dolayı çok mutluyum. Tarihi, doğası, insanları, yurtseverliği ile ünlü bu güzel ilimizde çeşitli yerleri ziyaret edip, ilişkilerimizin kuvvetlenmesi için de temaslarda bulunuyoruz. Bu tür geziler de bu açıdan büyük önem taşıyor" diye konuştu.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.