Dolar 32,3901
%-0.1
Euro 34,6043
%-0.57
Altın 2.386,310
%-2
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
“ Yunus Emre’yi Hak ettiği Hizmetle buluşturmak için Yola çıktık”

“ Yunus Emre’yi Hak ettiği Hizmetle buluşturmak için Yola çıktık”

AK Parti’de belediye başkan aday adaylığı başvuruları dün 17.00 de sona ererken en son başvuru’yu Hayrullah Solmaz yaptı.

  • Ege Postası
  • 02.11.2013 - 15:33
İZMİR- Geçtiğimiz ay içerisinde görkemli bir şölen ile Yunus Emre Belediye başkanlığına aday adaylığını açıklayan Solmaz resmi başvurusunu son gün olan 1 Kasım’da Yunus Emre ilçe başkanlığına gelerek yaptı. Saat 16.30 sıralarında parti binasına gelerek evraklarını teslim eden Solmaz saat 17.00 itibarı ile başvuruların sona ermesi ile en son başvuru yapan aday adayı oldu.
Kasım ayı il genel meclis çalışmalarına başladıklarını ifade eden Solmaz bu sebepten ötürü saat 16.30 civarında partiye gelebildiklerini ve başvurusun gerçekleştirdiğini ifade etti.
Yunus Emre Belediye Başkan aday adayı Solmaz bir gece rüya görüp ertesi gün adaylığı düşünmediğini ciddi bir çalışma neticesinde aday olmaya karar verdiğini ifade etti.
Başvuru evraklarını Yunus Emre İlçe Başkanı Engin Yüksel’e teslim eden Solmaz” bilindiği gibi bu gün partimizde adaylık başvurularının son günü bizde Kasım ayı meclis çalışmalarımıza başladığımızdan dolayı biraz geçte olsa başvurumuzu yapıyoruz. Biz adaylık noktasında kimileri gibi bir gece rüya görüp ertesi gün aday olmadık. Uzun çalışmaların ve çalışmanın ürünü olan çözüm önerilerinin ardından bu işi daha iyi yapacağımıza inandığımız için aday olmaya karar verdik.
8 yıldır il genel meclis başkanlığı yaptığım bu şehirde yaptığımız her projeyi milletimizin haber olmadan milletimize danışmadan yapmadık. Bu nedenle ilimizin her köşesinde çok küçükte olsa bir hizmetimiz olmuştur. Bu çalışma şekliyle Yunus Emre ilçemizi hak ettiği en iyi şekilde hizmetler ederek önce Manisa sonrada Egenin göz bebeği yapmayı hedefliyoruz. Daha öncesinde de birkaç yerde söz ettiğimiz gibi yapmış olduğumuz ciddi bir çalışma neticesinde Yunus Emre ilçesinin tüm sorunlarını Mahalle mahalle biliyoruz. Bu sorunlara çözüm önerilerimizi de hazırlayarak bu gün aday adayı olmaya karar verdik” dedi. Yunus Emre ilçesini en az sorunla yaşana bilir bir kent yapmayı hedeflediğini sözlerine ekleyen Solmaz halktan destek alacaklarına inandığı projeler ile halkın karşısına çıkacaklarını sözlerine ekledi.

Hayrullah Solmaz’ın İl genel meclis başkanı olarak görev yaptığı süre içerisinde çok güzel işler yaptığını ifade eden AK Parti Yunus Emre ilçe başkanı Engin Yüksel” kendisi ile uzun zamandır AK Partide keyifle birlikte çalışmaktayız. Tüm Manisa genelinde yaptığı çalışmalar gerçektende köylerin gelişmesine büyük katkı sağlamıştır. Başarılı bir il genel meclis başkanlığı yapan Hayrullah Solmaz Yunus Emre ilçesine belediye başkanı olması halinde güzel çalışmalar yapacağına inanıyorum. Çıkmış olduğu bu yolda kendisine başarılar diliyorum” dedi. Başvuru evraklarını teslim eden Solmaz ilçe başkanı Yüksel ile birlikte pasta keserek misafirlere ikram etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.