Dolar 32,3780
%-0.13
Euro 34,7031
%-0.29
Altın 2.404,900
%-1.24
Bist-100 10.099,00
%0.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çiğli AK Parti 6 aday adayı ile yola devam

Çiğli AK Parti 6 aday adayı ile yola devam

AK Parti'de aday adaylığı başvuru süreci 1 Kasım itibariyle sona ererken Çiğli İlçe Teşkilatı'nda aday adaylığını ilan eden son isim, iki yıldır ilçe başkanlığı görevini sürdüren Adnan Yılmaz oldu. Yılmaz, dün akşamki toplantıda teşkilata seslendi, "Herkese haklarımı helal ediyorum. Bu davanın başından buyana kimseyi kırmak istemedim, kimseyi menfaat peşinde koşturtmadım. İki yıldan bu yana partimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştım ve sizlerin başını öne eğecek hiçbir harekette bulunmadım" dedi.

  • Ege Postası
  • 02.11.2013 - 14:35
İZMİR- İlçe binasında bir araya gelen Çiğli AK Parti yönetim, kadın ve gençlik kolları ile mahalle başkanları ile partililer, aday adaylarını tanıma fırsatı buldu. İki yıldır İlçe Başkanlığı yapan Adnan Yılmaz istifa edip aday adaylığı başvurusunu yaptığını açıklarken, İzmir Büyükşehir Belediye ve Çiğli Belediye Meclis Üyesi parti grup sözcüsü Sıddık Soysal, eski belediye başkanı Dr. Galip Öztürk, Mali Müşavir Celal Atik, yönetim kurulu eski üyesi işadamı Nedim Aslan hazır bulundular.
"KİMSENİN YÜZÜNÜ KARA ÇIKARMADIM"
İlçe Başkanı olarak partililerine son kez hitap eden aday adayı Adnan Yılmaz, iki yıl görev yaptığını, bu süreçte sadece Çiğli ve Çiğlililer için çalıştığını ifade ederek, "Bugün ben de ilçe başkanlığına istifamı verdim ve belediye başkan aday adaylığı başvurumu yaptım. Bugüne kadar, görev yaptığım süre içinde, haklarımı helal ediyorum ve haklarınızı helal etmenizi istiyorum. Görev süremizde Çiğli'de 21 bin 200 kişiyi dinlemişiz. Tabi bizde belediye yok. Çiğli'de muhalefetteyiz. Bu insanlar onların beceremediklerini sizden istiyorlar. Bu sürede bazı kardeşlerimiz bize bazen kızdı, bazen teşekkür etti, yeri geldi bizimle çalıştı. Biz siyaseti bu manada yaptık. Partimizi mahallelerde savunan bizlerden fazla çalışan arkadaşlarımız var. Biz aday adaylığını açıklıyoruz. Hizmet etmek istiyoruz. Hiç bir aday adayının adaylık garantisi yok. Hiçbir aday adayımızın arkasından gereksiz konuşmaya da gerek yok. İftiralarla mücadele veren bir yönetim olduk. Adaylarımızı genel merkezimiz takdir edecektir. İnsanları çeşitli şekillerle karalamanın anlamı yok. Biz inanan ve Allah'tan korkan insanlarız. Verilemeyecek hesabımız da yok." diye konuştu.
"ÇİĞLİ BELEDİYESİ'NİN ÇATISINA AK PARTİ BAYRAĞINI DİKECEĞİZ"
Aday adaylarından Sıddık Soysal da, İzmir'de CHP ile AK Parti arasında 7 puanlık bir fark bulunduğunu ifade ederek, "Allah'ın izni ile bu farkı kapatacak ve CHP'yi geçerek İzmir'de AK Parti iktidarını kuracağız. Bu noktada herkese büyük görev düşüyor. Bu parti milletin partisi, kimsenin babasının partisi değil. Bize tabelaları asma görevi verildi. Aramıza nifak sokmadan çok çalışacağız. İzmirimiz 15 yıldır CHP zihniyetiyle yönetiliyor. Ama çağdaş şehirlerarasında yer almadığını halkımıza anlatacağız. Zira, ortada elle tutulur bir hizmet göremiyoruz. Biz muhalefetteyiz, ama hiçbir zaman edepsiz muhalefet yapmadık. Türkiye'de parti liderleri bile ağızlara alınmayacak ifadeler kullanırken, biz yerel parlamentoda hiçbir zaman diğer partilerin mensuplarını incitecek sözler sarf etmedik. Başta başbakanımız olmak üzere tüm partililerimiz gece gündüz Atatürk'ün göstermiş olduğu çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşma gayretleri sürmektedir. Cumhuriyetimizin 90.yılında açıklanan projelerden de görüyorsunuz. Ben özellikle partimizde birlik ve beraberliği bozucu bir hareket içinde olmayacağımızı açıklıyorum. AK Parti hep beraber bir ve beraberdir. Hep beraber çalışacak AK Parti bayrağını Çiğli Belediyesi'nin çatısına dikeceğiz. Ben her zaman particiliği savundum. Parti kimliği dışında hareket ettiğiniz takdirde kaybetmeye mahkûmsunuz. İzmir'in layık olduğu hizmetleri AK Parti yolumuz açık davamız başarılı olsun." ifadelerini kullandı.
Toplantı, diğer başkan adaylarından Celal Atik ve Nedim Aslan'ın kendilerini tanıtmaları ve partililere hitap etmelerinin ardından sona erdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.