Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gaziemir’e engelli aday adayı

Gaziemir’e engelli aday adayı

Gaziemir Engelliler Dernek Başkanı Gülgün Yorgancılar, AK Parti’den Gaziemir Belediye Meclis üyeliği aday adaylığını açıkladı.

  • Ege Postası
  • 02.11.2013 - 13:42
İZMİR- Dosyasını AK Parti Gaziemir İlçe Başkanı Sabır Telingün’den alan Yorgancılar, adaylığından dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti. “Engelim hizmete engel değil” diyen Yorgancılar, aday adaylığı ile ilgili şunları söyledi;

"Ortopedik engelli olmam, halkıma hizmete engel değil. Engellileri temsilen bilgi ve tecrübemle aday adayı olduğumu açıkladım. Seçilirsem ilçemde öncelikle engellilerin önündeki fiziki engelleri kaldıracağım. İlçenin kangren olmuş problemlerini çözüme kavuşturacağım. Bu süreçte Sayın İlçe Başkanımız Sabır Telingün’e desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Halkımızın teveccühüne adayım" dedi.

AK Parti iktidarının hayata geçirdiği yeni düzenlemeler ile engellilerin sosyal hayata daha çok katılımının sağlandığını ifade eden AK Parti Gaziemir İlçe Başkanı Sabır Telingün, “Eğitim, sağlık ve rehabilitasyon hizmetleri başta olmak üzere engelli vatandaşlarımıza önemli hizmetler sunulmaya başlandı. Sosyal hayata daha çok katılım gösteren engelli vatandaşlarımızı siyasetin içerisinde de görmek bizleri mutlu ediyor. Sayın Yorgancılar’ın aday adaylığın kutluyor, kendisine başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.