Dolar 32,2092
%-0.2
Euro 35,0719
%-0.04
Altın 2.504,000
%1.53
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova’da Hüseyin Özkan yola çıktı

Bornova’da Hüseyin Özkan yola çıktı

2002’de bu zamana kadar AK Parti Bornova İlçe Teşkilatı’nda kurulan tüm yönetimlerde yer alan, 2008’de seçildiği AK Parti Bornova İlçe Başkanlığı görevini beş yıldır yürüten Hüseyin Özkan, AK Parti Bornova Belediye Başkan aday adayı oldu. Aday adayı olmak için MYK kararı gereği görevinden istifa eden Özkan, adaylık dosyasını AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay’a teslim etti.

  • Ege Postası
  • 02.11.2013 - 11:13
İZMİR - 2002’de bu zamana kadar AK Parti Bornova İlçe Teşkilatı’nda kurulan tüm yönetimlerde yer alan, 2008’de seçildiği AK Parti Bornova İlçe Başkanlığı görevini beş yıldır yürüten Hüseyin Özkan, AK Parti Bornova Belediye Başkan aday adayı oldu. Aday adayı olmak için MYK kararı gereği görevinden istifa eden Özkan, adaylık dosyasını AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay’a teslim etti.

Bornova cazibe merkezi haline gelecek
30 Mart 2014’de yapılacak olan yerel seçim için AK Parti Bornova Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Özkan, “Bornova’nın makûs talihini değiştirmek için göreve talibim. Bornova’ya insan odaklı belediyeciliği hakim kılmak için, Bornova’yı sosyal ve kültürel, insan odaklı çalışan bir yerel yönetim anlayışına kavuşturmak için yola çıkıyorum. Bornova’yı cazibe merkezi haline getirmek için, Bornova’nın hak ettiği yere getirilmesi için, marka şehir olması için göreve talibim.” dedi.

AK Parti belediyeciliğinin farkını göstereceğiz
Seçildiği takdirde, Bornova’da yaşayan her bireye hizmet edeceğini ve projelerini ortak akılla gerçekleştireceğini belirten Özkan, “Her şeyi bildiğini zanneden hiçbir şey bilmiyor demektir. Biz, asla ‘en doğrusunu biz doğrusunu biliriz’ mantığı ile hareket etmeyeceğiz” diye konuştu. Sağlıklı belediyecilik için insan odaklı, insanı merkeze alan bir yönetim anlayışı gerektiğini vurgulayan Özkan, “Kadınıyla erkeğiyle yaşlısıyla genciyle engellisiyle engelsiziyle, herkesin ama herkesin yaşamına dokunmak, yaşam kalitelerini yükseltmek, bunların ihtiyacı olan her türlü temel sosyal politikalarda insanlara yardımcı olmak gerekiyor. AK Parti belediyeciliğinin farkını herkese göstermek gerekiyor. Biz Bornova’da bunu başaracağız.” dedi.

İnsan odaklı hizmet
Hedefinin insan odaklı hizmet, katılımcı ve saydam yönetim olacağını söyleyen AK Parti Bornova Belediye Başkan aday adayı Hüseyin Özkan, yepyeni bir bilinçle ve kararlılıkla Bornova’ya sahip çıkacaklarını, yepyeni bir anlayışla Bornova’nın sorunlarının çözümünde ortaklık anlayışı için çaba göstereceklerini ifade etti. Üniversite, meslek kuruluşları, sendikalar, odalar, dernekler ile işbirliği içerisinde hareket edeceklerini, hemşeri katılımını önemseyeceklerini belirten Hüseyin Özkan, “Hedefimiz, belediyecilikte insan odaklı hizmet olacak. Sürdürülebilir kalkınma, planlı ve ölçülebilir yönetim, İstihdam yaratan projelere önem vereceğiz. Yönetimde denetimi önemseyeceğiz. Hesap sorma ve hesap vermede saydamlık esas olacak. Her türlü karar alma sürecinde katılımı esas alacağız. Bornovalıların haklarına özen göstereceğiz. Çağdaş bir yönetim anlayışını Bornova’ya hakim kılacağız. Biz makam ve mevkileri ulaşılacak bir hedef değil, güzel işler yapmak için bir vesile olarak görüyoruz.” dedi.

Hüseyin Özkan kimdir'
1963 doğumlu. Cumhuriyet Üniversitesi İnşaat Bölümü’nden mezun oldu. 1984 yılında Bornova Mimarlık Mühendislik firmasında iş hayatına başladı. 1989’dan 2008’e kadar kendi inşaat firmasında inşaat taahhüt işleri yaptı. 2002’de AK Parti Bornova İlçe Teşkilatı’nda yönetim kurulu üyesi olarak siyasete başladı. 2002’den bu zamana kadar AK Parti Bornova İlçe Teşkilatı’nda kurulan tüm yönetimlerde yer aldı. 2008 yılında AK Parti Bornova İlçe Başkanı oldu. Evli, biri kız ve biri erkek olmak üzere iki çocuk sahibi. Hüseyin Özkan, birçok sivil toplum kuruluşunda gerek yönetici gerekse üye olarak görev yapmaktadır.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.