Dolar 32,3156
%-0.51
Euro 34,6977
%-0.31
Altın 2.409,980
%-0.53
Bist-100 10.046,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu’ndan Başkanlara kritik uyarı

Kılıçdaroğlu’ndan Başkanlara kritik uyarı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği’nin (SODEM) yeni yönetim kurulu üyelerini kabul etti. SODEM'in yeni yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

  • Ege Postası
  • 02.11.2017 - 09:57

Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’in başkanlığını yaptığı ve Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın başkan yardımcılığına getirildiği SODEM Yönetim Kurulu üyeleri Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu ve Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.

 Görüşmede, CHP Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’da hazır bulundu. Görüşmede, SODEM’in yeni hedefleri hakkında Tunç Soyer ve Yönetim Kurulu üyeleri bilgi aktardı. SODEM’in yeni dönemde CHP Genel Merkezi ile uyumlu bir çalışmaya hazır olduğunu belirttiler.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ise yerel seçimlere çok kısa bir süre kaldığına dikkat çekerek, “Halkla iç içe olmanız gerekiyor. Düğün ve cenazelere mutlaka katılın, hasta ziyaretlerini ihmal etmeyin. Çok çalışmamız gerekiyor” dediği öğrenildi.

Partideki ideolojik eksikliği de dikkat çeken Kılıçdaroğlu’nun, SODEM’in yeni dönemde bu ideolojik eksikliği giderecek çalışmalar konusunda partiye yardımcı olabileceğine dikkat çektiği öğrenildi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.