Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kıdemli başkanların birlik ve beraberlik ziyaretleri sürüyor

Kıdemli başkanların birlik ve beraberlik ziyaretleri sürüyor

İzmir'in kıdemli Belediye Başkanlarından Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin ve Karşıyaka eski Belediye Başkanı Cevat Durak, ülkemizde artan terör olaylarına karşı en güzel cevabın birlik ve beraberlikten geçtiği düşüncesiyle, İzmir’in İlçe Belediye Başkanları ve CHP İlçe Örgütlerine ziyaretlerini sürdürüyor.

  • Ege Postası
  • 22.03.2016 - 14:08
Ziyaretlerinin 4. gününde Kemalpaşa, Torbalı ve Selçuk Belediye Başkanları ile CHP İlçe Örgütlerine ziyaret gerçekleştiren Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin ve Karşıyaka eski Belediye Başkanı Cevat Durak; “Gün birlik, beraberlik içinde olma günüdür” diyerek başladıkları ve bugüne kadar 14 ilçeye yaptıkları ziyaretlerin İzmir’in 30 ilçesi tamamlana dek süreceğini açıkladı.



Bu ziyaretlerle İzmir’de birlik ve beraberlik duygularını daha da artırmayı ve böylece Türkiye’nin huzuruna katkıda bulunmayı hedeflediklerini açıklayan Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, “Terörün sona ermesi ve toplumsal huzurun yeniden tesisi için siyasilere, yerel yöneticilere önemli sorumluluklar düşmektedir. Bu bilinçle gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde, teröre karşı en güzel cevabın birlik ve beraberlikten geçtiği konusunda fikir alışverişinde bulunuyoruz” dedi.
Her gün yeni şehit haberlerinin geldiği ülkemizde 8 ayda verdiğimiz şehit sayısının 400’ü bulduğuna dikkat çeken Başkan Şahin; “Güneydoğu’dan başlayan ve yurdun dört bir yanına sıçrayan terör olaylarında şehit düşen askerimiz, polisimiz, korucularımız ve sivil vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, ailelerine ve ülkemize başsağlığı diliyoruz. Yaralılarımızın biran önce sağlığına kavuşmasını ümit ediyoruz. Yurdun dört bir yanında gerçekleştirilen terör saldırıları nedeniyle toplumun her kesimi büyük bir huzursuzluk yaşıyor. Türk milletinin birlik ve beraberliğine kast eden, büyük mağduriyetler yaşatan bu hain terör saldırılarını şiddetle kınıyoruz” diye konuştu.



Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, ziyaret ettikleri Belediye Başkanları ve İlçe Başkanlarına Menemen’e özgü toprak testi ve toprak kasede Menemen yoğurdu da hediye etti.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.