Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kemalpaşalılar'dan Başkan'a şükran plaketi

Kemalpaşalılar'dan Başkan'a şükran plaketi

Kemalpaşalılar Kültür ve Dayanışma Derneği, Kemalpaşa’ya yaptığı hizmetlerinden dolayı Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu’ya şükran plaketi verdi. Başkan Uğurlu, kendisine verilen ödülden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini söyledi.

  • Ege Postası
  • 22.03.2016 - 12:47
Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu’ya bir plaket de, Kemalpaşalılardan geldi. Kemalpaşalılar Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen ve ilçeye katkı sağlayan kişilerin ödüllendirildiği törende, Kemalpaşa’ya hizmetlerinden dolayı Başkan Uğurlu’ya şükran plaketi verildi.

Kemalpaşa Kaymakamı Kamuran Taşbilek, Kemalpaşa Garnizon Komutanı Kd. Yzb. Erhan Gönülbağı, İlçe Emniyet Müdürü Şahin Özdemir, Kemalpaşa Eski Belediye Başkanları Rıdvan Karakayalı ve Yakup Karaca ile çok sayıda davetlinin katıldığı programda plaketini Dernek Başkanı Ali Naci Erdem’in elinden alan Başkan Uğurlu,  en anlamlı ödüllerden birisini almanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Göreve geldiklerinden bu yana; ilçeye hizmet etmek için her zaman çalıştıklarını belirten Başkan Uğurlu, “Bu noktadaki çabalarımızın karşılık bulması bizleri sevindirdi. Çalışmalarımızdan dolayı bizleri onurlandıran dernek yönetimi ve üyelerine bir kez daha teşekkür ediyorum.  Bizler, ilçemiz adına üretmekten ve çalışmaktan her zaman gurur duyduk. Bundan sonraki süreçte de Kemalpaşamız adına güzel projeleri hayata geçirmek için çalışacağız” diye konuştu. Plaket ve madalya töreninin ardından Başkan Uğurlu, katılımcılarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.