Dolar 32,2432
%-0.04
Euro 34,6702
%-0.12
Altın 2.404,170
%0.16
Bist-100 10.248,00
%-0.86

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Selvitopu: 'Karabağlar’ın lehine olan her projeyi desteklerim'

Selvitopu: 'Karabağlar’ın lehine olan her projeyi desteklerim'

Limontepe Semt Merkezi’ndeki kursiyer kadınlarla kahvaltıya katılan Başkan Selvitopu, Limontepe’deki kentsel dönüşümle ilgili merak edilen sorulara açıklık getirdi. Selvitopu, “Karabağlar’ın lehine olan her projeyi desteklerim. Biz halkın aleyhine olacak hiçbir şeyin yanında olmayız.” Dedi.

  • Ege Postası
  • 22.03.2016 - 11:12
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, semt evlerindeki kadınlara yaptığı ziyaretlere devam ediyor. Başkan Selvitopu’nun üçüncü durağı Limontepe Semt Merkezi oldu. Kadınlarla kahvaltıda buluşan Selvitopu,  semt merkezlerinde düzenlenen sosyal ve kültürel faaliyetler sayesinde kurslara katılan kadın sayısının her geçen gün daha da arttığını ifade ederek, semt merkezlerini nefes alma merkezi olarak gördüklerini ve şu an mevcut 7 olan sayıyı arttıracaklarını söyledi.



En önemli sorun kentsel dönüşüm
Limontepe Mahalle Muhtarı Tacim Öz’ün de katıldığı buluşmada Limontepe’nin en önemli sorununun kentsel dönüşüm olduğunu ve bu konuyla ilgili çalışmaları yakından takip ettiklerini belirten Başkan Selvitopu, bu konudaki temel görüşlerinin herkesin, bulunduğu yerden hakkını almasını sağlamak olduğunu söyledi. Kentsel dönüşümle ilgili doğru proje gelirse destekleyeceklerini, eksik olursa da mutlaka fikirlerini söyleyeceklerini ifade eden Selvitopu,  “Karabağlar’ın lehine olan her projeyi desteklerim. Biz halkın aleyhine olacak hiçbir şeyin yanında olmayız.” dedi.

El işi çanta hediye ettiler
Başkan Selvitopu, Limontepe’deki kültürel faaliyetleri arttıracaklarını da belirterek , aynı zamanda Eskiizmir’de bulunan KARBEM’in(Karabağlar Belediyesi Eğitim Merkezi) Aydın Mahallesi’nin ardından ikinci şubesini Limontepe bölgesinde açmak istediklerini,  bunun için yer araştırması yaptıklarını ifade etti. Konuşmaların ardından semt merkezi kadınları, Başkan Selvitopu’na eşi Fügen Selvitopu’na verilmek üzere el işi çanta hediye ettiler. Kadınlar daha sonra Başkan Selvitopu’na çıkışta semaverde çay ikramında bulundu.
  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.