Dolar 32,3513
%-0.4
Euro 34,7228
%-0.24
Altın 2.409,220
%-0.56
Bist-100 10.046,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
“Kemalpaşa adına yakışır şekilde yönetilecek”

“Kemalpaşa adına yakışır şekilde yönetilecek”

Kemalpaşa’da değişim için yola çıkan AK Parti Kemalpaşa Belediye Başkan aday adayı Nazım Aydın, ilçede sürdürdüğü esnaf ziyaretleriyle halkla iç içe olmaya devam ediyor. Aday adaylığı açıklamasının ardından ilçede kısa sürede halkın büyük bir teveccühü ile karşılaşan Nazım Aydın, katılımcı bir belediyecilik anlayışını benimseyeceklerini, bunun da ancak halkın arasına karışarak, halkla istişarelerde bulunarak mümkün olabileceğini söyledi.

  • Ege Postası
  • 08.11.2013 - 13:18
İZMİR- Kemalpaşa’da büyümeyle doğru orantılı bir gelişme sağlanamadığını söyleyen Yüksek İnşaat Mühendisi Nazım Aydın, ilçenin sorunlarının mevcut yerel yönetimler tarafından yıllarca göz ardı edildiğini ifade etti. Göreve geldiklerinde Türkiye’ye örnek teşkil edecek güçlü, şeffaf, büyük bir Kemalpaşa Belediyesi tesis edeceklerini belirten Aydın, Kemalpaşa’nın adına yakışır bir şekilde anılacağını söyledi. Aydın, “İlçe büyüdü ama gelişme kaydedemedi. Yıllardır adeta kangrene dönüşmüş Kemalpaşa’nın sorunları bir türlü aşılamadı. Maalesef Kemalpaşa yerinde saydı. Yılları heba oldu. İşte biz bu kayıp yılların telafisini sağlamak adına yönetime talibiz. Bu iş profesyonel ellerce yönetilmeli. Kemalpaşa’nın gelişimi için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Kemalpaşa adına yakışır bir şekilde yönetilecek” şeklinde konuştu.

Çağdaş bir ilçe

Kemalpaşa’nın AK Parti öncülüğünde hızla büyüyüp kayıp yıllarını telafi edeceğini söyleyen Nazım Aydın, hayalleri zorlayacak projeleri hayata geçirmek için gece-gündüz çalışacaklarını ifade etti.

“Kemalpaşa’da yapacak çok işimiz var” diyen Aydın, Kemalpaşa’yı yeniden çağdaş bir ilçe kimliğine kavuşturacaklarını, bunun da ancak AK Belediyecilik vizyonu ile mümkün olacağını söyledi. En büyük yatırımı insana yapacağız, diyen Aydın, “Belediyelerin var olma sebebi, ilçede yaşayan vatandaşlarının hayatını kolaylaştırıcı projelere imza atmaktır. Ancak görüyoruz ki Kemalpaşa’da böyle bir yönetim anlayışı yok. Maalesef Kemalpaşa’mız kabuğuna sıkışmış, gelişme kaydedemeyen bir durumda. Kemalpaşa’da yaşam kalitesini arttıracak projelere ihtiyaç var. İlçemizde insan odaklı siyaset anlayışıyla vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırıcı projelere imza atacağız. Bizim hizmet anlayışımızın temelinde insan var. Bu felsefeye bağlı kalarak, Kemalpaşa’yı çağdaş bir ilçe haline getireceğiz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.