Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kaya, Küçük Menderes Havzası'nda vatandaşı dinledi

Kaya, Küçük Menderes Havzası'nda vatandaşı dinledi

AK Parti İzmir 1'inci Bölge Milletvekili Adayı M. Atilla Kaya, Torbalı ve Selçuk'un ardından saha çalışmalarına Menderes'te devam etti. Menderes'in Karakuyu ve Özdere mahallelerinde vatandaşlar ve esnafla bir araya gelen Kaya, yaptığı konuşmada Küçük Menderes Havzası'nın önemine değinerek; "Bizler Efsane Bakanımız Sayın Binali Yıldırım'ın takımındayız. Evelallah her soruna 'Yıldırım' gibi yetişiriz. İzmir'in her karış toprağında olduğu gibi Küçük Menderes Havzası'nda da sorunlar 'Yıldırım' hızıyla çözülecek" dedi. Kaya, Küçük Menderes Havzası'nda vatandaşı dinledi

  • Ege Postası
  • 03.10.2015 - 11:30
AK Parti İzmir 1'inci Bölge Milletvekili Adayı M. Atilla Kaya, 1 Kasım Genel Seçimleri  için yürüttüğü  seçim  çalışmalarını  Menderes  ilçesinde gerçekleştirdiği temaslarla sürdürdü. Çalışmalarına Karakuyu ziyaretiyle başlayan Kaya, burada vatandaşlar tarafından kurban kesilerek karşılandı. İlçede Karakuyu ve Özdere mahallelerini gezen Kaya, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları dinledi, destek istedi. Daha önce memleketi Torbalı ve Selçuk ziyaretlerinde vurguladığı Küçük Menderes Havzası'nın önemini Menderes'te de yenileyen Kaya, "Bizler ortak bir havzanın insanlarıyız. Birbirimizi en iyi biz anlarız.  Maalesef bu havzadan uzun zamandır bir milletvekili  çıkaramadık. 1 Kasım'da göstereceğiniz teveccüh ile bunu değiştirecek olan sizlersiniz" dedi.

"Küçük Menderes'in sorunları beklemeyecek"
Karakuyu Mahallesi temasları sırasında vatandaşlarla kahvehane buluşmasında konuşan Kaya, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Binali Yıldırım'ın İzmir için büyük bir şans olduğunu belirterek, "Bizler çalışkan Bakanımız Sayın Binali Yıldırım'ın takımındayız. Evelallah her soruna 'Yıldırım' gibi yetişiriz. Artık sorunlarımızın çözümü için beklemeyeceğiz. Bildiğiniz gibi bu havzada partimizin mensubu 3 belediye başkanımız var.

Üçü de birbirinden başarılı. Biz de yanlarında olup vatandaşımız ne istiyorsa, talebi neyse 'Yıldırım' hızıyla gerçekleştireceğiz. 1 Kasım'da tercihlerinizle bizler değil, sizler milletvekili olacaksınız. Biz sizin yalnızca meclisteki sesiniz, yani hizmetkarınız olacağız. Aslolan millettir" diye konuştu. 

Kaya, buradaki temaslarının ardından Menderes Belediyesi tarafından yaptırılan Karakuyu Çevre Yolu açılışına katıldı.  

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.