Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karataş'tan Yıldırım'a jet yanıt!

Karataş'tan Yıldırım'a jet yanıt!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl başkanı Necat Karataş’tan AKP’nin İzmir 1. Bölge Adayı Binali Yıldırıma jet yanıt geldi. Karataş Binali Yıldırım’a HDP’li Demirtaş ile aynı maskeyi kullanıyorsunuz, ondan sonra da gelip vatan ve bayrak açıklamaları yapıyorsunuz! Bu millet sizin kime müsamaha gösterdiğinizi artık çok iyi öğrendi” dedi.

  • Ege Postası
  • 02.10.2015 - 15:12
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Necat Karataş’tan AKP’nin İzmir 1. Bölge Adayı Binali Yıldırıma yanıt geldi.

Karataş Binali Yıldırım’a HDP’li Demirtaş ile aynı maskeyi kullanıyorsunuz, ondan sonra da gelip vatan ve bayrak açıklamaları yapıyorsunuz! Bu millet sizin kime müsamaha gösterdiğinizi artık çok iyi öğrendi” dedi.

AKP İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Binali Yıldırım’ın Kosova Rumeli Derneği’nde yaptığı açıklamalara sert karşılık veren MHP İl Başkanı Necat Karataş, “Daha dün Türkiye’nin sorunu işsizlik, ekonomi ve terördür diyen Yıldırım’ın hezeyanları devam ediyor. Evet, sorunlar onlar fakat sorunların müsebbibi kim bunu söylemeniz lazım, 13 yıldır ülkeyi Damat Ferit Paşa mı yönetiyor, evvela bunun farkını bu millete bir söyleyin bakalım!” diye karşılık verdi.
 
TERÖRE YARDIM ETTİNİZ
Karataş, “Sayın Yıldırım teröre hoşgörü gösterdiklerini itiraf ediyor! Tüm vatan evladına elbet müsamaha gösterecek el üstünde tutacaksınız! Ama sayın Yıldırım Teröriste gösterdiğiniz hoşgörü ne manaya geliyor bunu bir idrak edin, teröre yardım ettik dediğinizin farkına varın! Vatan evlatları, Milletin kınalı kuzuları şehit ediliyor siz daha hala konuşuyorsunuz, teröre şans verildi diyorsunuz! Şansı evlatlarımızı şehit etsin diye vahşi terör örgütüne mi verdiniz bunu artık açıksa söyleyin" dedi.
 
TERÖR SİZİN ESERİNİZ
Artık Türk Milletinin AK Parti maskesine kanmayacağını ifade eden MHP İl başkanı Necat Karataş şunları söyledi: “Habur rezaleti, Dolmabahçe zilleti, Oslo fesadı ve Çözülme Süreci artık bitecektir. Bunların hepsi sizin eseriniz! Böyle hamasi nutuklar atıp maskenizin düşmediğini sanmayın. PKK karşısında HDP’li Demirtaş’ın maskesiyle sizin maskenizin farkı yok!
 
İZMİR’İ SANAL PROJE MERKEZİ YAPTINIZ 
İzmir’e de AKP’nin sanal proje yaptığını vurgulayan Karataş, “Ne oldu 1400 küsurluk projeler? İzmir’in tüm problemleri duruyor! Evet, İzmir’in ve Türkiye’nin artık bir şansı var! Teröründen de ekonomik sıkıntılardan da kurtulmanın yolu 1 Kasım’da MHP demektir”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.