Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Çam'dan 'Yıldırım' eleştiri

CHP'li Çam'dan 'Yıldırım' eleştiri

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Musa Çam AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Binali Yıldırım'ın İzmir'de devlet ve kamuoyu imkanlarıyla seçim kampanyası yürüttüğünü ileri sürerek destek veren yetkilileri sert bir dille uyardı.

  • Ege Postası
  • 02.10.2015 - 14:51
CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, Ak Parti Milletvekili adayı Binali Yıldırım'a bazı kamu görevlilerinin kampanya desteği verdiğini önesürdü, "Yarın bunun hesabını vermek zorunda kalırsınız, unutmayın" dedi. 

Yazılı açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Musa Çam yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti:

Bilindiği üzere, sıradan bir milletvekili adayı olan Binali Yıldırım, adeta uzaydan geliyormuş gibi, izin de alınmaksızın kentin her tarafına asılan “Binali Yıldırım İzmir’de” yazılı pankart, afiş ve dövizlerle şehirde karşılanmıştı.

26 Eylül Cumartesi günü ise Yıldırım, Adnan Menderes Havaalanının VİP salonu önünde kürsü kurdurarak, TRT’nin yani bizlerin malı olan ses düzeni ve cihazlarla, hukuk dışı, yasa dışı üstelikte çok sönük korsan bir miting gerçekleştirmiştir.

1 Ekim akşamı ise bir başka skandala imza atılmıştır. Narlıdere Huzurevi’nde kaymakam ve huzurevi müdürü tarafından “1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü” bahane edilerek farklı ve özel bir salonda beraber yenecek bir yemek organizasyonundan söz edilmiş, huzurevi sakinlerinin salonda toplanılması sağlanmıştır. Yemek sonrasında Binali Yıldırım, Zerrin Kara ve diğer AKP’liler bizzat kaymakam tarafından yaşlılara tanıştırılmış, Binali Yıldırım’ın konuşma yapması sağlanarak AKP propagandası yapılmış ve AKP’ye oy istenmiştir.

Sayın Vali’yi, kaymakamları ve ilgili kamu görevlilerini buradan bir kez daha uyarıyorum.

“'Cinali’nin', 'havuzbaşı Binali’nin'” propagandasını ve seçim kampanyasını yürütmekten vazgeçin. Yarın bunun hesabını vermek zorunda kalırsınız, unutmayın!

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.