Dolar 32,2081
%-0.11
Euro 34,8604
%0.17
Altın 2.446,320
%0.57
Bist-100 10.219,00
%-0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de SKM'nin yeri belli oldu!

CHP İzmir'de SKM'nin yeri belli oldu!

CHP İzmir’de seçim koordinasyon merkezine yönelik flaş bir karara imza atıldı. Genelde seçim süreçlerinde il binasına yakın bir noktada koordinasyon merkezi oluşturan il başkanlığı, hem seçime kısa bir zaman kalması hem de ekonomik külfet oluşturmaması adına seçim koordinasyon merkezini il binasındaki toplantı salonunda oluşturma kararı aldı. CHP İzmir'de sürpriz karar

  • Ege Postası
  • 02.10.2015 - 09:48
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir İl Başkanlığı, 1 Kasım seçimleri için sürpriz bir karara imza attı. Seçim süreçlerinde il binasına yakın bir noktada seçim koordinasyon merkezi kuran ve merkezi lojistik üs olarak da kullanan il başkanlığı, 1 Kasım seçimleri için bu gelenekten vazgeçti.

İl Başkanı Bedri Serter ve kurmayları, hem seçime kısa bir zaman kalması hem de ekonomik külfet oluşturmaması adına seçim koordinasyon merkezi için ayrı bir ofis kiralamamama kararı aldı.

Serter ve kurmayları, koordinasyon merkezi olarak il binasındaki toplantı salonunu kullanma noktasında hemfikir oldu.

İl binasındaki toplantı salonu seçim sürecinde koordinasyon merkezi olarak kullanılacak. Kısa süre içinde gerekli donanımlar salonda kurulacak.  İl binasında boş bulunan küçük odalarda ise süreçte Genel Merkez tarafından kullanılacak afiş ve pankart gibi malzemeler muhafaza edilecek.

Böylece il binası ve koordinasyon merkezi aynı anda kullanılmış olacak, görev yapan tüm isimler bir arada olmuş olacak.
 

Seçim ve Hukuk İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Bahattin Özdemir, “ SKM bu seçim sürecinde il binamızda olacak. Seçime kısa bir süre kalması nedeniyle ve daha koordineli şekilde çalışmak için il binamızda SKM’yi kurma kararı aldık. Komisyonlarımızı kuruyoruz. Bilgisayar sistemlerimizi kuracağız. İlçelerle sürekli bağlantı halinde olacağız” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.