Dolar 32,2081
%-0.11
Euro 34,8604
%0.17
Altın 2.446,320
%0.57
Bist-100 10.219,00
%-0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'de ilçe başkanı hakkında suç duyurusunda bulunan o partili disipline gönderildi!

CHP'de ilçe başkanı hakkında suç duyurusunda bulunan o partili disipline gönderildi!

CHP’de delege seçimlerine yönelik sancının yaşandığı Tire’de flaş bir gelişme yaşandı. İlçe Başkanı Şenol Sardoğan hakkında delege seçimlerine yönelik sahtecilik yapıldığı iddiasıyla Savcılığa suç duyurusunda bulunan Nedret Timur, il yönetimi tarafından kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edildi. İlçe başkanı hakkında suç duyurusunda bulunan o partili

  • Ege Postası
  • 01.10.2015 - 19:05
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir’de İl Yönetimi, CHP Tire İlçe Başkanlığı’nın karar defterinde, delege seçimlerine yönelik sahtecilik yapıldığı iddiasıyla Cumhuriyet Başsavcılığı’na giderek İlçe Başkanı Şenol Sardoğan hakkında suç duyurusunda bulunan Nedret Timur’u disipline yolladı.

"CHP'de flaş gelişme: İlçe başkanı hakkında suç duyurusu!"HABER İÇİN TIKLAYINIZ

KÜFÜR ETTİ İDDİASI
SHP’den bir dönem Tire’de ilçe başkanlığı yapan Timur, İlçe Başkanı Sardoğan’a küfür ettiği iddiasıyla kesin ihraç istemiyle tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edildi. 

NE OLMUŞTU'
İddialara göre, CHP Tire İlçe Başkanı Şenol Sardoğan ve bazı ilçe yöneticileri, Genel Merkez'in genelgesiyle seçimlerin ertelenmesi gerekirken, büyük mahallelerde sandık kurmadan karar defterinde oynama yaparak  15-16 ve 17 Ağustos’ta seçimlerin tamamlandığı yönünde karar aldı. Karar defterinde delege seçiminin biteceği tarih olan 6 Eylül, 17 Ağustos olarak değiştirildi. Sandık kurulmadan delege seçimi yapıldı ve delegeler ilan edildi. SHP’den ilçe başkanlığı yapan CHP’li Timur’da yaşanan gelişme üzerine Savcılığa giderek evrakta sahtecilik iddisıyla suç duyurusunda bulundu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.