Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kalkan: İlk günkü heyecanla çalışıyoruz

Kalkan: İlk günkü heyecanla çalışıyoruz

Seçim çalışmalarına hızla devam eden AK Parti İzmir Milletvekili adayı Necip Kalkan, Konak’ta gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinin ardından Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı ve İzmir Milletvekili Adayı Binali Yıldırım ile Karabağlar ilçesinde muhtarlarla bir araya geldi.

  • Ege Postası
  • 02.10.2015 - 12:40
Sabah erken saatlerde Konak’ta esnaf ziyaretiyle çalışmalarına başlayan AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Necip Kalkan, İkiçeşmelik esnafının sorunlarını ve isteklerini dinledi.  Ardından Karabağlar ilçesinde Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili adayı Binali Yıldırım ile bir araya gelen Kalkan, halk tarafından büyük ilgi ve sevinç gösterileriyle karşılandı. İzmir ve Türkiye için ellerinden geleni yapacaklarını, halkında destekleriyle AK Parti olarak tek başına iktidar olup, ülkeyi daha ileriye götüreceklerini belirten Kalkan, birlik ve beraberliği sağlayacaklarını vurguladı.

Karabağlar ilçesinde esnafı büyük bir dikkat ve içtenlikle dinledikten sonra Bahçelievler’de STK temsilcileri ile buluşan Ulaştırma Denizclik ve Haberleşme Eski Bakanı İzmir Milletvekili Adayı Binali Yıldırım ve Kalkan, STK’ların görüş ve isteklerini dinledi. Kalkan, “Karabağlar İzmir’in en önemli ilçesi, en büyük ilçesi ama en bahtı kara ilçesidir. Karabağlar’da türlü oyunlarla son seçimde çok az bir farkla kaybettik, fakat halkın gözünde kazandık. Bu seçimde inanıyorum ki sizlerin desteğiyle önce Karabağlar’da kazanacak ve AK Parti’yi tek başına iktidara getireceğiz. Hem Türkiye’yi hem İzmir’i Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün göstermiş olduğu muasır medeniyetler seviyesine ulaştıracağız.  Bu seçim sen ben meselesi değil, memleket meselesidir. O yüzden aramıza ayrılık tohumu ekmeye çalışanlara en iyi cevabı 1 Kasım’da vereceğiz” dedi.

İlk günkü heyecanla çalışıyoruz
Seçim çalışmalarına ilk günkü heyecanla devam ettiklerini belirten Kalkan, “AK Parti olarak 1Kasım Genel Seçimlerinde zafere kilitlendik. İlk günkü aşkla çıktığımız yolda içimizde 18 yaşındaki gençlerin heyecanı var. Bu ruhla çalışmalarımıza devam ediyoruz. İzmir’deki kaptanımız Sayın Binali Yıldırım Türkiye’de en uzun süre bakanlık görevinde bulunmuş, yapmış olduğu icraatlarıyla Türkiye’nin gelişim ve değişiminin öncüsü oldu. Şimdi 1 Kasım’dan sonra Sayın Bakanımızla tekrardan tarih yazma ve hizmet destanını sürdürme zamanı” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.