Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Binali Yıldırım'ın seçim üssü hazır

Binali Yıldırım'ın seçim üssü hazır

AK Parti İzmir milletvekili adayı Binali Yıldırım, 2014 yerel seçimlerinde de kullandığı Çınarlı'daki Konvoy Plaza'yı seçim ofisine dönüştürdü. Yıldırım'ın seçim sloganı, "Mesele memleket meselesi" olarak belirlendi. Binali Yıldırım'ın seçim üssü hazır

  • Ege Postası
  • 03.10.2015 - 10:07
AK Parti İzmir 1. Bölge 1. sıra milletvekili adayı Binali Yıldırım'ın 2014 Mart yerel seçimlerinde de seçim üssü olarak kullandığı Çınarlı'daki Konvoy Plaza, 1 Kasım seçimleri için hazırlandı.

"BİNALİ YILDIRIM: İZMİRLİ BENİ BİLİR!" HABER İÇİN TIKLAYINIZ!!!

Binanın kentin en işlek yollarından biri olan Altınyol'a bakan yüzü, üzerinde Binali Yıldırım'ın fotoğrafı ile AK Parti'ye 'evet' mührünün basıldığı görselin ve "Mesele memleket meselesi" seçim sloganının bulunduğu 37 metre genişliğinde, 17 metre uzunluğundaki branda kumaşı ile kaplandı. Binanın dar olan bir yüzü de Yıldırım'ın boydan fotoğrafının yer aldığı kumaşlarla kaplandı. Konvoy'daki seçim üssünde vatandaşların talepleri dinlenecek, seçim projeleri hakkında bilgi verilecek, özel görüşmeler yapılacak. Binali Yıldırım'ın seçim sloganı olan "Mesele memleket meselesi"nin teröre karşı birlik ve beraberlik çağrısının yanısıra ekonomide istikrar için tek başına iktidar vurgusu da taşıdığı belirtildi. Yıldırım'ın @BA_Yildirim olan twitter hesabında seçim çalışmaları #meselememleketmeselesi ve #izmiricinby etiketleriyle (hashtag) paylaşılıyor.  (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.