Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyakalıların Ramazan keyfi

Karşıyakalıların Ramazan keyfi

Karşıyaka’da “Sokak Sokak Ramazan” eğlenceleri hız kesmiyor. Karşıyaka Belediyesi’nin artık gelenekselleşen Ramazan etkinlikleri bu yıl da renkli görüntülere sahne oluyor.

  • Ege Postası
  • 01.08.2013 - 10:11
İZMİR- Ramazan ayı boyunca 15 farklı mahallede geçekleştirilen “Sokak Sokak Ramazan” etkinlikleri, iftar sonrasında binlerce Karşıyakalıyı buluşturdu. Geleneksel Türk Tiyatrosu’nun orta oyunu karakterlerinin, sihirbazların yer aldığı akşamlar çocukların gözdesi olurken, canlı müzik performanslarının da yer aldığı nostalji akşamlarında ise, büyükler gönüllerince eğlendi. 

Karşıyaka Belediyesi’nin Radyo Romantik Türk işbirliği ile gerçekleştirdiği “Nostalji Akşamları”nda etkinlik alanlarını dolduran binlerce Karşıyakalı adeta yerlerinde duramadı. Gencinden yaşlısına her kesimi buluşturan Ramazan eğlencelerinde, vatandaşlar alkışlarıyla, danslarıyla çalan müziklere eşlik etti.

Karagöz-Hacivat, Nasrettin Hoca, Aşuk ile Maşuk’un hayat bulduğu gecelerde ise, çocuklar sahnenin en önünde yerlerini aldı. Pek çoğu, artık klasikleşen orta oyunu karakterleriyle, ilk kez tanışan çocuklar keyifli anlar yaşadı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.