Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Atamanın duyurusunu Rıfat Sait yaptı

Atamanın duyurusunu Rıfat Sait yaptı

İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nde değişiklik yaşandı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun yıldızının bir türlü barışmadığı Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ata Erpolat’ın yerine Kayseri Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fethi Şahinoğlu atandı Erpolat ise Gaziantep İl Müdürlüğü'ne atandı.

  • Ege Postası
  • 01.08.2013 - 09:55
EGE POSTASI –HABER SERVİSİ â€“ Kentsel dönüşüm çalışmaları ile ön plana çıkan Çevre ve Şehircilik İzmir İl Müdürü Ata Erpolat görevinden alındı. İzmir’de uzun yıllardır görev yapan Erpolat, bakanlık kurulmadan önce Bayındırlık ve İskan İl Müdürü olarak görev yapmıştı. Bakanlığın kurulmasından sonra tekrar İzmir’e atanan Erpolat, üç yıldır bu görevi yerine getiriyordu. Erpolat, Gaziantep’e gönderildi. Erpolat’ın yerine Kayseri Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fethi Şahinlioğlu geldi.

SAİT SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Atama kararını AK Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait Twetter’dan duyurdu. Sait, daha önce Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak’ın İzmir’e atanma kararını da sosyal medya üzerinden açıklamıştı. Sait, “ İzmir çevre il müdürlüğünde değişiklik olmuştur. Kayseri il müdürü sayın Şahinoğlu İzmir’e atanmıştır. Hayırlı olsun” diye yazdı.

KOCAOĞLU İHBAR ETMİŞTİ
Büyük Kanal Projesi'nde yaşanan tıkanıklık nedeniyle belediyeye önce para cezası kesen, sonrasında ise savcılığa suç duyurusunda bulunan Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve İl Müdürü Ata Erpolat'a tepki göstermişti. Kocaoğlu düzenlediği geniş çaplı basın toplantısında, “Bu Çevre İl Müdürünün, bu vatandaşın, Büyükşehir Belediyesi'ne karşı yaptığı davranışların hesabını ama yetkilisi sorsun, ama bakanı sorsun, ama ihbar kabul etsin benim bu sözlerimi, Cumhuriyet Savcılığı sorsun. Çevre İl Müdürlüğü, İZSU'ya toplamda 700 bin lira ceza kesti. Yaşananları mektupla Bakan Bayraktar'a da ilettim. Ortada bir art niyet var. Bu cezalara dava açtık" ifadelerini kullanmıştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.