Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ramazan birlikteliği

Ramazan birlikteliği

Ramazan Ayı’nda Bornova Belediyesi’nin kurduğu çadırların yanında vatandaşların verdiği iftarlara da katılan Başkan Sındır, evlere de konuk olarak Bornovalıların dertlerine ortak oluyor. Yeşil Kağızmanlılar Derneği Başkanı Cesim Çelik düzenledikleri iftar yemeğine katılan Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’a sürpriz yaparak kente yaptığı katkılar nedeniyle teşekkür plaketi verdi

  • Ege Postası
  • 01.08.2013 - 09:26
İZMİR- Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, Ramazan Ayı’nda vatandaşlarla çadırlarda ve evlerinde birararaya geliyor. İlçenin 10 değişik noktasında iftar çadırları açarak toplam 63 bin kişiye sofra kuran, 5 bin aileye erzak dağıtımını sürdüren Bornova Belediyesi, vatandaşların ibadetlerini huzur içinde yapması için tüm imkanlarını kullanıyor.

Her yıl sosyal yatırımlar için 10 milyon lira ayıran Bornova Belediyesi, düzenli olarak yaptığı kutsal mekan temizliklerini Ramazan ayında da aralıksız sürdürüyor. Bornova Merkez Pazaryeri, Tarlabaşı, Doğanlar, Mevlana, Çamdibi, Altındağ, Yeşilçam, Pınarbaşı, Çamkule ve Işıkkent’te kurulan çadırlarda vatandaşlar birarada iftar yemeğine oturmanın mutluluğunu yaşıyor. 10 ayrı noktadaki iftar yemeklerine katılarak vatandaşlarla birlikte olmaya çalışan Başkan Sındır, evlerine davet eden Bornovalıları da geri çevirmiyor. Başkan Sındır sık sık sık iftardan sonra da konuk olduğu evlerde vatandaşlarla sohpet ediyor.

Sındır’a ‘kente katkı’ plaketi


Ramazan Ayı, çeşitli sivil toplum örgütlerinin düzenlediği iftarlar sayesinde vatandaşları bir araya getiriyor. Son alarak Yeşil Kağızmanlılar Derneği’nin davetine katılan Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’a plaket sürprizi yapıldı. Yeşil Kağızmanlılar Derneği Başkanı Cesim Çelik, kente yaptığı katkılar nedeniyle Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’a plaket verdi. Başkan Sındır, açılışına da katıldığı dernek üyelerinin kendisine plaket vermeyi düşünmesinin büyük bir onur olduğunu belirterek, “Kağızmanlılarla da Anadolu’nun başka yörelerinden gelen kardeşlerimizle de elele verip Bornovamız için daha güzel şeyler yapacağımızı inanıyorum” dedi.

Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, daha önce de Bornova Muhtarlar Derneği, Aşkale Topal Çavuş Köyü Derneği, İzmir Bosna Sancak Derneği, Hanaklılar Derneği, Makedonya Göçmenleri Derneği, İZ-KU-DER gibi pek çok sivil toplum kuruluşunun yanısıra Çamdibi ve Bornova merkez esnafının verdiği iftar yemeklerine de katıldı. Başkan Sındır, Ramazan ayının başından itibaren farklı mahallelerdeki pek çok vatandaşın evine de iftardan sonra konuk olarak sohpet etme imkanı buldu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.