Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yenilenen parkta iftar

Yenilenen parkta iftar

Yenilenmiş, modern görünümüyle Fuat Göztepe Parkı iftar yemeğine evsahipliği yaptı. Konak Belediyesi’nin vatandaşlara verdiği iftar davetinde yaklaşık bin 500 kişiyi aynı sofrada buluşturdu.

  • Ege Postası
  • 01.08.2013 - 09:33
İZMİR- Vatandaşlarla tek tek selamlaşan, Ramazanlarını kutlayan Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, yenilenerek adına ve mahalleliye yakışır hale gelen Fuat Göztepe Parkı’nda vatandaşlarla iftar yemeğinde buluşmaktan mutlu olduğunu dile getirdi. Büyük bir sevgi çemberinde karşılanan Başkan Tartan, “Avrupai bir hale getirdiğimiz bu parkta ilk kez iftar yemeği vermenin mutluluğunu yaşıyorum. Her şey sizlerin mutluluğu, huzuru, rahatı için yapılıyor. Bu güzelliği gelecek kuşaklara aktarmak ise siz mahalle sakinlerine kalıyor” dedi. 
Büyük bir sevgi çemberi içinde karşılanan Başkan Tartan’a hayır duaları ettiklerini söyleyen vatandaşlar, parkın yeni halini çok sevdiklerini belirtti. Mahalle halkı, “Allah sizden razı olsun. Bu sıcaklarda serinleten su fıskiyeleri altında rahatlıkla oturabiliyoruz. Hem çocukların hem de yetişkinlerin kullanabileceği bir park oldu” diye konuştu.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.