Dolar 32,4064
%0.08
Euro 34,6050
%0.05
Altın 2.380,480
%0.01
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kabe’den gelen 3 CHP Rozeti’nden birisi Başkan Şahin’e…

Kabe’den gelen 3 CHP Rozeti’nden birisi Başkan Şahin’e…

Menemen’in Ulukent yerleşim bölgesinde yaşayan emekli memur Songül Doğan, Umre’ye giderken yanında götürdüğü 3 CHP Rozeti’nden birisini Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin’e taktı.

  • Ege Postası
  • 31.07.2013 - 09:26
İZMİR- Müslümanların kutsal mekanı Kabe'de yer alan ve kutsallığından dolayı hacıların yüz sürmek için büyük bir izdihama katlandığı ''Hacer-ül Esved'' taşına 3 CHP rozeti süren Songül Doğan; hacca gidenlerin tavafa başladığı bu kutsal taşa sürdüğü rozetlerden birisini Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin’e taktı.

Kılıçdaroğlu ve Kocaoğlu’na da rozet takacak!
Menemen Belediyesi’nin 6 yıldır geleneksel olarak düzenlediği ve her gün iki farklı mahalle yada köyde devam eden sokak iftarlarından biri olan Ulukoop Sitesi’ndeki iftar sofrasına Umre dönüşünde katılan Songül Doğan; 6 oklu CHP rozetini Belediye Başkanı Tahir Şahin’e takarken şöyle dedi; “Umre’ye giderken yanımda 3 CHP rozeti götürdüm. Bu rozetleri Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in el sürdüğü Hacer-ül Esved taşına sürdüm. Bu rozetlerden birisini Menemen Belediye Başkanımız Sayın Tahir Şahin’e, yeniden Belediye Başkanımız seçilmesi dileklerimle takıyorum. Diğer rozetleri ise İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Aziz Kocaoğlu ve CHP Genel Başkanı sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na takacağım. Umarım her üç rozet de kendilerine hayırlı olur ve girdikleri seçimlerde başarı göstererek iktidar olurlar.”

Başkan Şahin; “6 ok her şeyi ifade ediyor”

İftar Sofrası’nda yakasına Kabe’den getirilen 6 oklu CHP rozeti takılmasından büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin; seçilmiş Belediye Başkanları’nın partisi olmayacağını, seçimin hemen ardından parti rozetini çıkaran Belediye Başkanlarının herkesin Belediye Başkanı olması gerektiğinin altını çizerek şunları söyledi; “Belediye Başkanlarının partisi seçilene kadar vardır. Seçildikten sonra herkese eşit hizmet götürmek zorundasınız. Ancak Türkiye Cumhuriyeti’nin kurcusu Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün partisinde siyaset yapmak benim için çok önemli ve anlamlı. Bu rozet üzerindeki 6 ok aslında her şeyi ifade ediyor. Türkiye’nin yaşam tarzını, yönetim tarzını, bağımsızlığını, çağdaşlığını bu altı okta toplanmış görüyoruz. Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının, gazilerimizin sayesinde bu iftar sofralarında buluşabildiğimizi hiç kimse unutmamalı.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.