Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
KAFESAN İşçilerinin eylemi Başkan Solak'ı kızdırdı

KAFESAN İşçilerinin eylemi Başkan Solak'ı kızdırdı

Çiğli Belediyesi şantiyesinde işçilere seslenen Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, “ işçisine, emekçisine saygısızlık yapıyor diyorsanız burada bulunan arkadaşlarımız hepsi elini kaldırsın buradan inip istifa edeceğim ”dedi

  • Ege Postası
  • 21.03.2013 - 13:57
EGEPOSTASI-  HABER SERVİSİ- Çiğli Belediyesi Kafesan işçilerinin maaşlarını alamadıkları gerekçesi ile yaptıkları eylemi bitirmek için şantiye’ye Belediye Başkanı Metin Solak, şantiyede işçilere seslendi. Solak, “Burada despotluk yapmadığım için burada çalışan insanların burnundan getirmeğim için sıkıntı yaşıyorsam size söyleyecek bir söz bulamıyorum” diyerek işçilerine sitem etti; Başkan Solak konuşmasına söyle devem etti; “Bazı zamanlar eksik ödemeler olacağını söylemiştik. Daha önce sendika ile yaptığımız görüşmede 6 ve 12 ayda eksik ödemelerin olacağını çok açık bir şekilde ifade etmiştik. Ortalama her ay bin 300 kişiye maaş ödüyoruz. Yaptığımız işler dışında Bin 300 kişiye maaş ödüyoruz. Sendika yöneticilerimizi dikkate almadığımız algısı kimsede oluşmasın, böyle bir şey kesinlikle yok.
http://www.egepostasi.com/yerel-yonetimler/kafesan-iscilerinin-eylemi-ciglide-tansiyonu-yukseltti-h9905.html

KAFESAN İŞÇİLERİNİN EYLEMİ ÇİĞLİ'DE TANSİYONU YÜKSELTTİ HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

“HER ZAMAN EMEKÇİNİN YANINDA OLDUM”

İşçilerin bugüne kadar bizden alacağı sadece bu ay ki maaşı dahil, 800 TL civarında alacağı var. Geriye beş yüz bir TL işçi arkadaşlarımızın alacağı var. Bazı aylar 50 şer 100’er lira eksik yatırdığımız konu bunlardan ibarettir. Bu Belediyenin elektriği, suyunu ödemek zorundayız. Bunların rezilliğinden bahsetmiyorum. Belediyenin parasını tahsil etmek için veznelerimizin çalışması lazım.

“İŞÇİYE VERDİĞİMİZ SÖZÜN ARKASINDA DURDUK”
Metin Solak, işçisine, emekçisine saygısızlık yapıyor diyorsanız burada bulunan arkadaşlarımız hepsi elini kaldırsın buradan inip istifa edeceğim.
Biz bugüne kadar ne dediysek onu yaptık. 3 gün sonra dedik 3 gün sonra yatırdık. Hanginize karşı vicdansızlık yaptık. Kendim için söylemiyorum, sizin için söylüyorum. Çiğli Belediye Başkanı güçlenirse burada çalışan arkadaşlarımızda güçlenecektir. Emeğinize sonsuz saygım var, bugün alacaklarınızın 1250 TL sini dün havale yaptık. Şunu çok iyi bilin ki ben sizin aylıklarınızı tarihi geldin de sizin mağdur olmamanız için elimden geleni yapıyorum. Burada despotluk yapmadığım için burada çalışan insanların burnundan getirmeğim için sıkıntı yaşıyorsam size söyleyecek bir söz bulamıyorum” dedi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.