Dolar 32,3627
%-0.23
Euro 34,7598
%0.05
Altın 2.438,650
%0
Bist-100 10.018,00
%1.03

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Güzelbahçeli öğrencilere kıyafet desteği

Güzelbahçeli öğrencilere kıyafet desteği

Okulların bakım ve onarımını yaz tatilinde yapan Güzelbahçe Belediyesi, ihtiyaç sahibi 230 öğrenciye okul kıyafeti yardımı yaptı.

  • Ege Postası
  • 04.10.2015 - 09:57
Güzelbahçe’de ikamet eden ihtiyaç sahipleri, belediyeye başvurup kayıtlarını yaptırdı. İhtiyaç sahibi aileler, daha sonra anlaşmalı bir giyim mağazasına yönlendirilerek, öğrencilerin öğrenim gördüğü kamuya ait 60. Yıl Anadolu Lisesi, İMKB Lisesi, Cengiz Topel Lisesi, Ali Bayırlar İlk ve Orta okulu, Vali Kazım Paşa İlköğretim Okulu, Namık Elal Ortaokulu, Hamdi Dalan İlköğretim Okulu, Saadet Alanyalı İlköğretim Okulu ve Hakkı Oğuz Tabaoğlu İlk ve Orta okullarında giyilen forma (ceket, gömlek, kazak, pantolon ve etek) gibi istedikleri kıyafetleri aldılar.

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, “Sosyal belediyecilik anlaşıyı ile hizmet veren  bir belediye başkanı olarak önceliğimiz insana yatırımdır. Önce insan diyerek Güzelbahçeli yurttaşlarımın mutluluğu için çocuklara ve gençlere yönelik yatırımlar yapıyoruz” dedi.
Başkan İnce, öğrencilerin topluma yararlı bireyler olabilmeleri için ihtiyaç duydukları her türlü yardımı bundan sonra da yapmaya devam edeceklerini söyledi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.