Dolar 32,3659
%-0.36
Euro 34,7168
%-0.26
Altın 2.390,920
%-1.31
Bist-100 10.156,00
%1.09

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova Belediyesi, dost marketle ihtiyaç sahiplerine ulaştı

Bornova Belediyesi, dost marketle ihtiyaç sahiplerine ulaştı

BORNOVA Belediyesi, okulların açıldığı hafta, hayırseverler ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü oldu. Yapılan bağışlarla Dost Market'in raflarında toplanan kırtasiye malzemeleri, ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı. Bornova Belediyesi'nin örnek hizmeti 'Dost Market'ten

  • Ege Postası
  • 03.10.2015 - 11:03
Bornova Belediyesi'nin ihtiyaç sahibi vatandaşlara, kartlarına yüklenen bakiyelerle dilediği gibi alıveriş yapma imkanı sunduğu Dost Market'in rafları, okulların açılmasıyla, kırtasiye malzemeleriyle doldu. Türk Hava Kurumu Bornova Şubesi ve Bornova Koşukkavaklılar Sosyal Yardımlaşma Derneği tarafından bağışlanan malzemeler, ihtiyaç sahiplerinden büyük talep gördü. Koşukkavaklılar Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Uzun, komşusu açken tok yatamayan bir kültüre sahip olduklarını anlatıp, "Kurban Bayramı'nda topladığımız bağışları Dost Market aracığıyla ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırmamıza aracılık eden Bornova Belediyesi'ne ve bu önemli projeyi hayata geçiren Başkan Olgun Atila'ya teşekkür ediyoruz" dedi. THK Bornova Şubesi Başkanı Asım Güven ise "Bornova Belediyesi ile başta kurban derilerinin toplanması olmak üzere pek çok alanda işbirliği içindeyiz. Bu kezde Dost Market aracılığı ile öğrenci kardeşlerimize destek olmak istedik" dedi. 



Dost Market'in Bornova Merkez ve Altındağ şubesinde dağıtılan yardımlarda, 6 - 12 yaş arası yaklaşık bin 200 olmasından dolayı, genellikle ilkokul öğrencileri için malzeme seçildiği açıklandı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.