Dolar 32,3683
%-0.35
Euro 34,7001
%-0.3
Altın 2.393,100
%-1.22
Bist-100 10.168,00
%1.22

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlar'da çocuklar yetenekleriyle büyüledi

Karabağlar'da çocuklar yetenekleriyle büyüledi

Ressam Canan Yılmaz’ın gönüllü olarak çalıştırdığı 17 çocuk ressam adayının yaptığı resimler, Karabağlar Belediyesi sergi salonunda sergilenmeye başladı. Çocukların plaketlerini Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nun yanı sıra CHP Grup Sözcüsü Zafer Levent Yıldır ve AK Parti Grup Sözcüsü Azad Fazla verdi. Etkinlikte konuşan Başkan Selvitopu, kültür ve sanatın toplumun dinamiği ve geleceği olduğuna değindi.

  • Ege Postası
  • 03.10.2015 - 10:07
Karabağlar Yunus Emre Mahallesi’nde yaşayan 17 çocuğa ressam Canan Yılmaz, yaz dönemi boyunca resim yapmayı öğretti. Önce küçük çizgilerle resim sanatına başlayan çocuklar, daha sonra kısa sürede çok başarılı çalışmalara imza attılar. Çocukların yağlı boya resimleri Karabağlar Belediyesi sergi salonunda sergilenerek görücüye çıktı.

Toplumumuzu geleceğe hazırlamalıyız
Sergiyi dolaşan Başkan Selvitopu plaket töreninin ardından kısa bir konuşma yaptı. Ülkemizin zor günlerden geçtiğine dikkat çeken Başkan Selvitopu,  hayatını kaybeden şehitlerimizi saygıyla andı ve böyle acılı günlerde bu tür faaliyetleri de unutmamak gerektiğini ifade etti. Selvitopu, “Çünkü birileri bunları unutturmak istiyor. Biz hem şehitlerimizin acısını yaşayacağız, hem de toplumumuzu, çocuklarımızı, insanlarımızı geleceğe hazırlayacağız. Biz bu iradeyi göstermek zorundayız” dedi. 
Başkan Selvitopu ayrıca, kültür ve sanatın toplumun dinamiği ve geleceği olduğuna değindi ve “Kültürsüz ve sanatsız bir toplum asla düşünülemez. Ben bu öğrencileri yetiştiren eğitmenlere ve ailelerine teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı. 

Yoğun ilgi gösterildi
Yaz sonu çocuk resim sergisine meclis üyeleri, belediyenin birim müdürleri ve muhtarlar da katılarak gezdi. Sergi 10 Ekim tarihine kadar açık kalacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.