Dolar 32,2368
%-0.12
Euro 35,0821
%-0.01
Altın 2.502,480
%1.47
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kadına şiddet çalıştayı hazırlıkları sürüyor

Kadına şiddet çalıştayı hazırlıkları sürüyor

KARŞIYAKA Belediyesi, Ege İş Kadınları Derneği (EGİKAD) ve üniversiteler işbirliğiyle Kasım ayında gerçekleştirilecek olan Kadına Şiddet Çalıştayı için oluşturulan komisyon çalışmalarını sürdürüyor.

  • Ege Postası
  • 02.10.2015 - 13:05
Son iki yıldır gündeme getirdikleri projelerle kadınların yanı sıra kamu kurumlarının da dikkatini çektiklerini belirten EGİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Betül Elmasoğlu, önümüzdeki ay gerçekleştirilecek olan Kadına Şiddet Çalıştayı için Karşıyaka Belediyesi'nden birlikte çalışma teklifi aldıkları günden bu yana hummalı bir çalışma içinde olduklarını söyledi. İlki düzenlenecek olan Kadına Şiddet Çalıştayı'nın bundan sonraki yıllarda her sene olmasa da kadınların sosyo-ekonomik yaşam koşulları düzelene kadar iki yılda bir düzenlenebileceğini ifade eden Elmasoğlu, ilk kez gerçekleştirilecek organizasyonun gelecek yıllara ışık tutacağını söyledi.

İş kadınlarını hedef alan bir dernek olmalarına rağmen her ay onlarca ev kadınından yardım çağrısı aldıklarını vurgulayan Elmasoğlu, “Bu çalıştay için klasik istatistiki verilerin yanı sıra gerçek kadın hikayelerinden esinlendiğimiz konu başlıkları oluştu. Çalıştayımızdan çıkan sonuçları ilgili yerlere ulaştıracağız. Umarım bundan sonraki süreçte kadınlarımıza hakettiği sevgi, saygı ortamını sağlayabiliriz. Bu konuda hedeflerimize ulaşmamızı sağlayan Karşıyaka Belediyesine başta Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar olmak üzere, birlikte çalıştığımız Belediye Strateji Geliştirme Müdürlüğü çalışanlarına, destekler ve bizlerle oldukları için şükranlarımızı sunuyorum" diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.