Dolar 32,2610
%-0.04
Euro 35,0627
%-0.06
Altın 2.467,020
%0.03
Bist-100 10.320,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Badem'den personele teşekkür

Başkan Badem'den personele teşekkür

İZMİR'in Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, ilçede yaşanan ve hayatı felç eden yağışın ardından yardım için seferber olan belediye ekiplerine teşekkür etti.

  • Ege Postası
  • 02.10.2015 - 13:34
AK Partili Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem'in Yeniceköy Mahallesi'ndeki yeni şantiye tesislerinde düzenlediği kahvaltılı toplantıya belediye meclis üyeleri, kadrolu ve taşeron işçilerden oluşan yaklaşık 200 kişi katıldı. Ödemiş'teki 74 mahalle ve 9 beldeye hizmet götürdüklerini anlatan Başkan Badem, ilçede 10 gün önce yaşanan sel felaketinin ardından özverili bir şekilde çalışan personeline teşekkür etti. Geçmişten gelen sıkıntılar nedeniyle zaman zaman ikramiye ve sosyal hakların ödenmesinde gecikmeler yaşandığını belirten Badem, "Birileri uzaktan ahkam keserek, dağ gibi borcu görmezden gelerek konuşuyor. Bizim görevimiz ücretlerinizi teriniz soğumadan ödemektir. İlçemizde 21 yıl sonra organize sanayi bölgesini faaliyete geçiriyoruz. 2016 yılı sonunda fabrika kurmak isteyenlere teslim edilecek. 46 parselin 30 tanesini sattık. Çağrı merkezini bitirdik, yakında açılacak. Organize sanayi ve çağrı merkezi ile Ödemişli gençlerin önünü açacağız" dedi.



İlçede açılacak 4 yıllık Çocuk Gelişimi Bölümü'nün yanına yine 4 yıllık evde bakım programının açılması için Ege Üniversitesi Rektörü ile anlaşmaya vardıklarını söyleyen Badem, "Birgi'ye Katip Çelebi Üniversitesi'nin restorasyon bölümü açılacak. Ege Üniversitesi, Ödemiş Meslek Yüksekokulu'na açılan Veterinerlik Teknikerliği Bölümü'ne yakında öğrenci alınacak. Orman Teknikerliği Bölümü açılması için bir taahhütname imzaladık. Birgi'de de Katip Çelebi Üniversitesi Mimari Restorasyon Bölümü açılacak. Onlara da bina verme noktasında son aşamadayız" diye konuştu. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.