Dolar 32,5225
%-0.05
Euro 34,9729
%0.41
Altın 2.435,830
%0.52
Bist-100 9.775,00
%0.54

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gaziemir’de 24 Kasım ayıbı: Neşeli başladı kanlı bitti

Gaziemir’de 24 Kasım ayıbı: Neşeli başladı kanlı bitti

Gaziemir Belediyesinin düzenlediği 87. Yıl 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Balosu, neşeli başladı kanlı bitti. Gaziemir’de 24 Kasım ayıbı

  • Ege Postası
  • 25.11.2015 - 00:01
Gaziemir Belediyesinin 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle, Gaziemir’de görev yapan tüm öğretmenlerin davetli olduğu, Svalinn Oteli'nde düzenlediği baloda, Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’un baloya katılan öğretmenleri konuşmacıları dinlenmesi konusunda yaptığı uyarı sonrası bir grup öğretmen salonu terk etti. 

Halil İbrahim Şenol’un konuşması sırasında protestolarını dillendirerek salonu terk eden öğretmenlerden, Gaziemir Endüstri Meslek Lisesinde görev yapan Motor Öğretmeni Barış Düdü ile Gaziemir Belediyesi Özel kalem müdürü Mehmet Tuncer arasında çıkan tartışmada burnuna darbe alan Barış Düdü, salona kanlar içersinde geri dönerek, Öğrenmenler Günü'nde kendisine yapılan bu saldırıyı kınadı. 

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol yapılan bu saldırıyı kınayarak, bu saldırıyı gerçekleştiren personeli adına özür diledi, gereğini yapacağını belirtti. CHP İlçe Başkanı Umut Tekin de salonu terk etti.
 
Protokol masasından kalkan Tekin, “Ben de öğretmenim. Bu özel günde öğretmenlere yapılanları kabul edemem. Yapılan terbiyesizliktir. Burada duramam ve durumu protesto ediyorum” dedi. Tekin de yanındakilerle birlikte salondan ayrıldı.

Öte yandan, Belediye Başkan Yardımcısı Tuncer’in attığı kafa nedeniyle dişi kırılan ve burnu kanayan Düdü’ye müdahale edildi. Düdü, hastaneye kaldırılırken darp raporu aldı ve Tuncer’den şikayetçi oldu.
 
Salonu terk etmeyen çoğu Gazigem personeli Öğretmen, orkestranın çaldığı eğlenceli şarkılar eşliğinde balo kutlamasına devam ettiler. (Gaziemir.Net)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.