Dolar 32,3787
%-0.18
Euro 34,7277
%-0.04
Altın 2.431,320
%-0.3
Bist-100 10.029,00
%1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Esnaf Odası da Metin Solak Dedi

Esnaf Odası da Metin Solak Dedi

Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak’a, Çiğli Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na 5. kez seçilen Arif Altıkulaç’dan tam destek geldi. Altıkulaç, “Başkan Metin Solak Çiğli içir bir şanstır, ona bir kez daha şans verilmeli” dedi.

  • Ege Postası
  • 24.01.2014 - 10:31
İZMİR- Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, başkan yardımcıları Medet Çakar, Muharrem Aslan ve Erkan Gül ile birlikte geçtiğimiz hafta yapılan olağan genel kurul toplantısında Çiğli Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na yeniden başkan seçilen Arif Altıkulaç’ı tebrik ziyaretine gitti. Oda Başkanı Altukulaç, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Başkan Metin Solak’ı karşıladı. Köyiçi Mahallesi Muhtarı Ahmet Çelik’in de hazır bulunduğu ziyarette Başkan Solak, Altıkulaç’ın odaya 5. kez seçilmesinin büyük başarı olduğunu vurgulayarak, tebriklerini iletti.

ALTIKULAÇ; “METİN SOLAK ÇİĞLİ İÇİN ŞANS”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Altıkulaç, Başkan Metin Solak’ın Çiğli için büyük bir şans olduğunu ve kendisine bir daha şans verilmesi gerektiğini söyledi. Başkan Metin Solak’ın sokaklarda vatandaşın yanında olan bir belediye başkanı olmasının Çiğli için büyük avantaj olduğunu vurgulayan Altıkulaç, “Biz oda olarak başkanımızın yanındayız. Çiğli için Metin Solak büyük bir şanstır. Başkan Metin Solak esnafın da her zaman yanında. Kendisinin desteğini daima yanımızda hissediyoruz. Çiğli halkı bu anlamda şanslı. Açıkçası biz bugüne kadar böyle samimi başkan görmedik. İnsanlar Başkan Solak’ı her yerde görüyor. Çiğli bu şansını bir daha kullanmalı. Başkan Metin Solak’a bir kez daha şans verilmeli. Şampiyon olmak için de ekip ruhu lazım ve bu ekip ruhu da kendisinde bulunuyor” diye konuştu.
Esnaf Odası Başkanı Arif Altıkulaç teşekkür ettiği Başkan Metin Solak’a, anılarını derleyip yazdığı “Arif Olan Anlar” adlı kitabını hediye etti.

BAŞKAN SOLAK; “AHİ EVRAN KÜLTÜRÜ ÇİĞLİ’DE DEVAM EDECEK”
Esnafın toplumun bel kemiği olduğunu belirten Başkan Metin Solak ise görev yaptığı süre içinde esnafın sorunlarını çözen, esnafa yönelik hizmet üreten anlayışta olduklarını söyledi. Sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte Çiğli’ye daha iyi hizmet sunmanın peşinde olduklarını vurgulayan Başkan Solak şöyle konuştu; “ Esnafımız için bugüne kadar önemli işler yaptık. Her zaman onların yanında olduk. Bundan sonra da birlikte daha güzel işler yapacağız. Biz kimseyi ayırmadık, ayrıştırmadık. Esnaf kültürünün babası olan ahi evran kültürü ile iyi şeyler yapmaya devam edeceğiz. Arif başkanım da oldukça başarılı ve esnafın yanında bir başkan. Hep beraber daha güzel günler göreceğiz” diye konuştu.


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.