Dolar 32,2227
%-0.12
Euro 35,0382
%0.16
Altın 2.467,670
%0.87
Bist-100 10.159,00
%-0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Karşıyaka'da Tanfer Kemerli'ye emanet

AK Parti Karşıyaka'da Tanfer Kemerli'ye emanet

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Binali Yıldırım bugün Karşıyaka İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli’yi arayarak, Karşıyaka Belediye Başkan adayının Tanfer Kemerli’nin olduğunu duyurdu. Urla ve Güzelbahçe adaylarının da kısa süre içerisinde açıklanması bekliyor.

  • Ege Postası
  • 23.01.2014 - 17:51
ONUR ÇAKIR (HABER MERKEZİ) – AK Parti Güzelbahçe, Urla ve teşkilatları, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım’dan gelecek habere kilitlendi. Yıldırım, geçtiğimiz hafta pazar günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’la İstanbul’da görüşmüş ve aday listesini onaylatmıştı. Yıldırım, pazartesi günü tüm aday adayları ile Kaya Termal Otel’di bir toplantı yapmış ardından da ilçe adayları ile görüşerek adayları duyurmuştu.


3 İLÇE AÇIKLANMADI

Yıldırım’ın yaptığı görüşmelerde Güzelbahçe, Urla ve Karşıyaka adaylarını cuma günü açıklayacağını ifade etmişti. Bu ilçenin sonraya bırakılması ise parti teşkilatlarında moralleri bozmuştu

KEMERLİ AKŞAM SAATLERİNDE KESİNLEŞTİ!

Yıldırım, geçtiğimiz salı ve çarşamba günleri bu ilçeyle ilgili değerlendirmede bulunduğu öğrenildi. Yıldırım, Karşıyaka için eski Belediye Başkanı Kemal Baysak’ın yeğeni Bülent Tercan’la bir görüşme yaptığı ifade edildi. Yıldırım, burada ismi öne çıkan Tanfer Kemerliyle de değerlendirme yaptı. Yıldırım, 17.00’da AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli’yi arayarak Karşıyaka Belediye Başkan adayının Kemerli olduğunu bildirdi. Bu karar parti teşkilatında sevinçle karşılandı.

GÜZELBAHÇE’DE FARKLI İSİMLER

AK Parti Güzelbahçe’den Vasfi Çakıroğlu, Hakan Yıldırım, Bahar Ballı, Cem Kavur aday adayı olmuştu. Yıldırım’ın bu isimler dışında bir arayışına girdiği öğrenildi. AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yıldırım’ın AK Parti Güzelbahçe Kurucu İlçe Başkanı Necdet Güler’le bir görüşme yaptığı öğrenildi. Bura Kavur ve Çakıroğlu isminin de ön plana çıktığı iddia edildi. 

URLA’DA DOKTOR

Yıldırım, Urla’da ise İl Milli Eğitim’de  Şube Müdürlüğü yapan Erşan Eroğlu ve Urla devlet Hastanesi eski Başhekimi, Uzm. Dr. Cengiz Sandık’lı ile bir görüşme yaptığı öğrenildi. AK Parti Urla İlçe Başkanı Tarkan Bakırlı’nın Erdoğlu’nun aday yapılmasını istediği ifade edildi. 

KEMERLİ'DEN İLK AÇIKLAMA
Adaylığının açıklanmasının ardından Egepostası’na konuşan Tanfer Kemerli, “Hayırlısı olsun. İnşallah güzel bir çalışmayla seçim sürecini anlatacağız. Karşıyaka için çok projemiz var. Bunların hepsini hemşerilerimize anlatacağız” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.