Dolar 32,2322
%0.21
Euro 35,1415
%0.14
Altın 2.465,460
%-0.1
Bist-100 10.320,00
%1.59

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
“İşimiz sevgi saygı samimiyet”

“İşimiz sevgi saygı samimiyet”

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, “Bizim işimiz hizmet gücümüz millet diye yola çıktık. Bizim için siyaset eşittir halka hizmettir. Vurmakla kırmakla işimiz olmaz. Önceliğimiz sevgi, samimiyet ve saygı. Biz insanımızı milletimizi ve ülkemizi seviyoruz. Kimsenin rengine bakmadan hizmetimizi yapacağız. Renklerimiz farklı olsa da gözyaşlarımızın rengi hep aynıdır” diye konuştu.

  • Ege Postası
  • 23.01.2014 - 15:56

Menemen İlçesi temaslarına esnaf ziyareti ile başlayan Binali Yıldırım, girdiği bir kahvede okey oynayan ekibe ortak oldu. Kahvedekilerin memnun bakışları arasında okeye katılan Yıldırım, kısa süre sonra okey dışarı atınca ‘Bu biraz hazır kazanç oldu’ şeklinde konuştu. Sohbete katılan Yıldırım, sorun ve şikayetler hakkında esnaftan bilgi aldı.


İlçe temaslarını sürdüren AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Menemen’de partisinin İlçe Başkanlığı’nda vatandaşlara da seslendi. Meydanda toplanan kalabalığa hitap eden Yıldırım’a Menemen Belediye Başkanlığı’na aday gösterilen Mehmet Bilal Kaplangı ve teşkilat üyeleri eşlik etti.  Konuşmasını partisinin ilçe teşkilatı balkonundan yapan Yıldırım, demokratik çözüm sürecinin tenkit edilmeye çalışıldığını öne sürerek; “Aynı sevinci üzüntüyü hep birlikte yaşadık. Bağımsızlık mücadelemizi hep birlikte yaptık. Kimse bu milletin birliğine beraberliğine dirliğine zarar getiremez. Çözüm sürecini tenkit ediyorlar. Çözüm süreci ülkemizde genç fidanların, Mehmetlerimizin şehit olmaması, genç vatandaşların hayatını kaybetmemesi demektir. Kardeşliğin kucaklaşması demektir. Değişmeyen dört kuralımız var. Tek vatan, tek millet,  tek devlet,  tek bayrak. Ay yıldızlı bayrağımız bizim için gölgesinde hep birlikte yaşayacağım en büyük değerimizdir” dedi.


“Yaptıklarımıza bakın yapacaklarımızı görürsünüz”

Hamaset ve husumet içerisinde bir siyaset benimsemediklerini kendilerini sevgi, saygı ve samimiyet ilkeleri içerisinde hizmete adadıklarını aktaran Yıldırım; “Türkiye’de 11yıldır yaptıklarımızın bundan sonra yapacaklarımızın teminatıdır. Söz vererek yerine getirmeden karşınıza gelmeyenlerden değiliz. Sözlerini yerine getirenlerin arasında yer alarak sizlerdeniz. Bir önceki seçimlerde verilen sözler var. Listeye baktım. 29 madde var bir tane yapılmış yok. Biz hamasetle husumetler siyaset yapmayacağız Biz hizmetle siyaset yapacağız. Gönüllere yol yapacağız. Sevgi samimiyet ve saygı ile yapacağız. Aynı düşünmesek bile birbirimizi seveceğiz. Bu topraklar ecdadımızın mirasıdır” diye konuştu.



 “Mevcut başkanı Allah söyletiyor, değişim geliyor”

Konuşmasında partisinin Menemen İlçe Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Kaplangı’nın ilçeye eğitim ve sağlık alanında hizmetler yaptığını hatırlatan Yıldırım; “Menemende değişimi 30 Martta yapmaya hazır mısınız'” diye sordu. ‘Evet’ karşılığını alan Yıldırım, “İşte bu. İşte karşınızda babası ile iki kuşak Menemenli. Menemen’e eğitimden sağlığa hizmet etmiş herkese dokunmuş Mehmet Kaplangı ile geliyoruz. İzmir’in kurtuluşu 9 Eylül’dür. İzmir’de değişim Menemen’de değişim 30 Mart’tır. Zaten başkan da afişleri asmış, ‘Menemen değişecek’ diyor. Allah söyletti herhalde. Merak etme başkan Menemenliler senin bu isteğini yerine getirecek. Menemen’de yeni bir heyecan yeni bin hizmet aşkı ile iş başına gelecek. Menemen’in tecrübeli adayı doktorumuz ile birlikte Menemen’de hizmet siyaseti ile yeni bir soluk kazandıracağız” diye konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.