Dolar 32,2768
%0.05
Euro 34,9278
%-0.15
Altın 2.445,430
%-0.04
Bist-100 10.173,00
%1.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aliağa'da Yıldırım coşkusu!

Aliağa'da Yıldırım coşkusu!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Aliağa'da teşkilat tarafından miting gibi bir organizasyonla karşılandı. Partisinin ilçe teşkilatı önünde kurulan platforma, Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Ethem Yorulmaz ve başkanlık için aday adayı olan Tansu Kaya ile birlikte çıkan Yıldırım birlik beraberlik mesajları verdi.

  • Ege Postası
  • 23.01.2014 - 22:04
 EGE POSTASI - AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Aliağa’da vatandaşlara seslenmeden önce esnaf ziyareti yaptı. Partisinin ilçe teşkilatı önünde kurulan platforma, Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Ethem Yorulmaz ve başkanlık için aday adayı olan Tansu Kaya ile birlikte çıkan Yıldırım, kalabalık bir grup tarafından karşılandı. Alanda toplanan yaklaşık 3 bin kişiye seslenen Yıldırım, “Bu coşku bir şey söylüyor; ‘Aliağa’da - İzmir’de değişimi’ söylüyor. Tansu benim can kardeşim. İbrahim Ethem o da benim kardeşim. Size yakışanı yapın. Biz bir kucaklaşmayı gerçekleştiriyoruz. 30 Mart seçimleri aday adaylarımızın hepsini birbirinden ama bir tanesi olacak dedik. O adaylarımız da Aliağa’da 30 Mart seçimlerine AK Partiyi tekrar iktidara getirmek için adayımız İbrahim Ethem Yorulmaz’dır. Çalışacağız çabalayacağız. İnşallah AK Partiyi Aliağa’da tekrar iktidara taşıyacağız. Aliağa’da sizlerle kazanacağız. Bizde hizmette devam vardır. Bugün bir bayrak değişiminin dönemidir. Tansu kardeşimiz bu ilçemize büyük hizmetler yapmıştır. Şimdide bayrağı İbrahim Ethem’e verecektir. Bize düşen adayımızın arkasında durmaktır. Bizim anlayışımızda da AK Partinin bayrağı altında kararlılıkla geleceğe yürümek vardır” dedi.

YILDIRIM'DAN MENEMEN ÇIKARMASI-HABER İÇİN TIKLAYINIZ



“İzmir’e aday olmakla gurur duyuyorum”
Başbakan Erdoğan’ın kendisini İzmir’den Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak göstermesine ilişkin yaşanan diyaloğu aktaran Yıldırım şöyle konuştu: “Biz bir ekibiz. AK Partinin kuruculuğunu yaptım. AK Parti iktidarında bakanlık yaptım. Türkiye Cumhuriyeti tarihine rekor hizmetlere imza attım. Benim parti genel başkanım, benim başbakanım ‘İzmir’e gideceksin’ dedi.’ İzmir’e belediye başkanı’ olacaksın dedi. Ben de ‘başım gözüm üstüne’ dedim. ‘Ben bakanım ben niye gideyim'’ demedim. Biz de görev verilince eyvallah, görev verilmeyince ‘olmaz’ demek yok. B izim kültürümüzde bu yoktur. Bizim için partimize görev yapmak en büyük gurur vesiledir. Belediye başkan adayı olmaktan çok büyük de mutluluk ve gurur duyuyorum.”

“İçinde benim adım var”
Aliağa’da yapılan yatırımlar hakkında bilgiler veren Yıldırım, ilçenin Türkiye’nin üçüncü büyük ilçesi olduğunu hatırlattı. Aliağa’nın kendisi için de özel bir yeri olduğunu dile getiren Yıldırım; “Aliağa sıradan bir ilçe değildir. İçinde benim adım vardır. O yüzden Aliağa benim için çok özeldir” diye konuştu.


“Günün ve dünün adamı değiliz”
AK Parti Aliağa Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Tansu Kaya ise günün ve dünün adamı olmadıklarını belirterek “Biz AK Partiliyiz. Dünün adamı değiliz. Biz bu partinin kurulduğu günden bu yana içindeyiz. İyi tatlı kötü günlerimiz geçti. Bundan sonrada hep birlikte olacağız. Başka gidecek yerimiz yok. Biz partimizin emrindeyiz. Bundan sonra verilecek görevlerde sonuna kadar partimizin arkasında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

“Sevgiyle yürüyeceğiz”
AK Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı Ethem Yorulmaz da birlik beraberlik mesajları verdiği konuşmasında şunları söyledi; “Bizim bizden başka kimsemiz yok. Bazı insanlar vardır gittikleri yeri gül bahçesine çevirirler. Bazıları vardır gittikleri yeri güzelliklere büründürürler. Biz bu raddeye saygı ve sevgi ile geldik. İzmir’e omuz vermemiz gerekiyor. Başbakanımız yolları yapan, ülkeyi yollara ayırıp bir araya getirip bakanımız, Aliağa’da sıkıntı yaşanan noktaları tespit edip sevgide de bizi birleştirecek”.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.