Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erdoğan’a ‘Reyhanlı’ yanıtı:Heyet deveyle gitseydi…

Erdoğan’a ‘Reyhanlı’ yanıtı:Heyet deveyle gitseydi…

Başbakan Erdoğan’ın CHP heyetini Şam’a götüren kişiler arasında Reyhanlı saldırısının faili olduğu yönündeki sözlerine tepki gösteren CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “Ben onlara ‘arabayla değil, deveyle gidin’ dedim. Deveyle gitselerdi o zaman da diyeceklerdi ki, “Bu develer Esad’ın” dedi.

  • Ege Postası
  • 25.05.2013 - 16:13
ANTALYA - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 51 kişinin yaşamını yitirdiği Hatay’ın Reyhanlı ilçesine yaptığı ziyaretin gecikmesini eleştirdi.

Kemal Kılıçdaroğlu, “51 kişi hayatını kaybetti, Reyhanlı kan gölüne döndü beyefendi ancak bugün gidiyor. Ne old? ABD’den yeni mi izin aldın'” dedi.

Kılıçdaroğlu, CHP heyetini Suriye Devlet Esad'la görüşmeye Reyhanlı şüphelisinin götürdüğü iddialarına da tepki gösterdi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu: “Neymiş bir şoför, CHP heyetini Suriye’ye götürmüş. Ben o heyete dedim ‘Arkadaşlar arabayla gitmeyin, deveyle gidin’ diye. Deveyle gitselerdi, o zaman da diyeceklerdi ki, ‘Bu develer de Esad’ın devesi’ diye. Sen bize asla ve asla leke atamazsın. Biz temiz insanız, düzgün insanız. Kul hakkı yemeyiz, kan dökmeyiz, haram yemeyiz, haramzade değiliz.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.