Dolar 32,2432
%-0.04
Euro 34,6702
%-0.12
Altın 2.404,170
%0.16
Bist-100 10.248,00
%-0.86

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Engin’den Anadolu Birliği'ne ziyaret

Engin’den Anadolu Birliği'ne ziyaret

CHP İzmir İkinci Bölge Aday Adayı Ali Engin, Genel Merkezi Konak’ta bulunan Anadolu Birliği Federasyonunu ziyaret ederek, Federasyon Başkanı Ferhan Ademhan ve yönetim kuruluyla bir araya geldi. Ali Engin'den demokrasi vurgusu

  • Ege Postası
  • 24.02.2015 - 10:20
Ege’nin en büyük düşünce kuruluşlarından biri olan Anadolu Birliği Derneğinin Başkanı Ferhan Ademhan, Ali Engin’e adaylık sürecinde başarılar diledikten sonra yaptığı kısa açıklamada Federasyon olarak ülkenin yeniden demokrasiye kavuşması için birlikte çalışılması gerektiğini belirtti.  Ademhan, ön seçimin demokratik bir hareket olduğunu ve bu sayede adayların partiye daha çok hizmet edeceğine inandığını söylerken, Ali Engin’e birlikte demokrasiyi tüm ülkeye yayalım mesajı verdi.
 
“CHP Ayrımcılık yapmıyor”
Mevcut hükümetin ötekileştirme politikalarını eleştiren Ali Engin, parti olarak din, dil ve ırk ayrımı yapmadan her kesime eşit mesafede durduklarını söyledi. İktidar olacaklarını vurgulayan Engin, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir ziyaretinde söylediği “Emekli olan vatandaşlarımıza dini bayramlarda bir maaş ikramiye” sözlerini hatırlatırken CHP’nin ayrımcılık yapmadan bunu gerçekleştireceğinin altını çizdi.
 
“Her platformda ön seçim istedim”
İl Başkanlığı döneminden bu yana adayların belirlenmesinde ön seçimi isteyen, bunun için açıklamalarda bulunan Ali Engin, “Kontenjan bekleme gibi bir durumum kesinlikle yoktur. CHP 29 Martta İzmir’de milletvekillerini üyelerine seçtirerek demokrasinin devamını sağlayacaktır” dedi.
 
Federasyon Başkanı Ferhan Ademhan’a ve Yönetim Kuruluna destekleri için teşekkür eden Ali Engin, parti üyelerinin İzmir için en doğru seçimleri yapacağına inandığını belirtirken, her ne olursa olsun CHP için çalışmaya devam edeceğini söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.